Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτες καταγγελίες από διαιτητή - Οπαδοί τον απείλησαν πως θα του βάλουν όπλο στο κεφάλι!
| 2020-02-03 10:46:00

Απίστευτες καταγγελίες από διαιτητή - Οπαδοί τον απείλησαν πως θα του βάλουν όπλο στο κεφάλι!

Sportdog Team
Απίστευτες καταγγελίες από διαιτητή - Οπαδοί τον απείλησαν πως θα του βάλουν όπλο στο κεφάλι!

Καθυστέρησε την σέντρα του ματς 30 λεπτά.

Καταγγελίες σοκ από τον διαιτητή του παιχνιδιού Εθνικό - Κερατσίνι, πριν από την έναρξη του ματς που είχε ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της σέντρας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνος το ματς σημαδεύτηκε από τις καταγγελίες του διαιτητή Περράκη περί απειλών των οπαδών του Εθνικού για την σωματική του ακεραιότητα. 

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα:

«Κατά την άφιξη της διαιτητικής ομάδας στον προαύλιο χώρο του σταδίου κι ενώ βγαίναμε από το ταξί, 15 άτομα, φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας “Εθνικός” φορώντας διακριτικά της ομάδας τους, μας πλησίασαν απειλητικά, βρίζοντας και φωνάζοντας προς το μέρος μας και τέσσερις εξ αυτών μας έσπρωξαν πάνω στο ταξί. Οι άνωθεν αναγραφόμενοι μας απείλησαν ότι δεν θα φύγουμε από εδώ ζωντανοί, αν δεν κερδίσει ο Εθνικός. Έβριζαν και έλεγαν: “Μο…ι Περράκη, τα έχεις πάρει, έχει βουίξει ο κόσμος και εμείς θα σου βάλουμε το όπλο στο κεφάλι”.

Με την παρέμβαση ανθρώπων από τη διοίκηση του Εθνικού μπήκαμε στα αποδυτήρια ασφαλής και οι εν λόγω φίλαθλοι απομακρύνθηκαν. Έγιναν ενέργειες από τη διοίκηση του Εθνικού, όπως τους ζήτησα, ώστε να έρθει αστυνομική δύναμη στο γήπεδο, λόγω των απειλών που υπήρξαν. Για αυτό το λόγο καθυστέρησα την έναρξη του αγώνα για τριάντα λεπτά από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, περιμένοντας την αστυνομική δύναμη, για να μας εξασφαλίσει την σωματική μας ακεραιότητα».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags