Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Μιλόγεβιτς μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του Φερέιρα, αν υπάρξει λύση συνεργασίας με τον Πορτογάλο!
| 2020-02-03 11:56:00

Ρεπορτάζ-"μολότοφ" για ΠΑΟΚ-Φερέιρα: "Αυτός είναι ο αντικαταστάτης - Δεν είναι ευχαριστημένος ο Ιβάν"!

Sportdog Team
Ρεπορτάζ-"μολότοφ" για ΠΑΟΚ-Φερέιρα: "Αυτός είναι ο αντικαταστάτης - Δεν είναι ευχαριστημένος ο Ιβάν"!

Το όνομά του το έχετε διαβάσει, ήδη στο sportdog!

ΠΑΟΚ: Ο Μιλόγεβιτς μπορεί να είναι ο αντικαταστάτης του Φερέιρα, αν υπάρξει λύση συνεργασίας με τον Πορτογάλο!

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, βέβαια, το έχετε διαβάσει ήδη στο sportdog, αλλά έχει ενδιαφέρον ότι το γράφει η "Blic"!

"Έφυγε από τον πρωταθλητή Σερβίας με ψηλά το κεφάλι, αφήνοντας τον Ντεγιάν Στάνκοβιτς με 11 πόντους πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα και μια ομάδα που έπαιξε την φάση των ομίλων του Champions League, τώρα ήρθε καιρός ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βρει μια νέα πρόκληση. Σύμφωνα με το Blicsport, θα βρεθεί στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα, ο Μιλόεβιτς έγινε ο κύριος υποψήφιος για την θέση του προπονητή του Έλληνα πρωταθλητή, ΠΑΟΚ" σημειώνει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα και στη συνέχεια σνμπληρώνει:

"Μετά την παραίτησή του από τον Ερυθρό Αστέρα, ο Μιλόγεβιτς αναμένεται με ανυπομονησία στη Θεσσαλονίκη, όπου η ηγεσία της ασπρόμαυρης ομάδας δεν είναι πολύ ευχαριστημένη με τη συνεργασία με τον προπονητή Αμπέλ Φερέιρα.

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε την περασμένη σεζόν ως πρωταθλητής, αλλά μετά από την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό, έπεσε στη 2η θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Επίσης ο ΠΑΟΚ είχε αποκλειστεί το καλοκαίρι στον τρίτο γύρο του Champions League από τον Άγιαξ και μετά στα play-offs του Europa League από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Μιλόγεβιτς είναι πρωταρχικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει την Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, ο οποίος κέρδισε το Κύπελλο Ελλάδας επτά φορές, εκτός από τα τρία πρωταθλήματα (σ.σ. ο σύλλογος)".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags