Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κοψίματα-φωτιά Μαρτίνς - Στον "αέρα" Λάζαρος, "Φορτού"
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-03 12:25:00

"Xαμός" στο λιμάνι - Κοψίματα... φωτιά Μαρτίνς - Στον "αέρα" Λάζαρος, "Φορτού" - Έξω και μεταγραφές!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Xαμός" στο λιμάνι - Κοψίματα... φωτιά Μαρτίνς - Στον "αέρα" Λάζαρος, "Φορτού" - Έξω και μεταγραφές!

Τρελή αγωνία στον Πειραιά. Μόνο ένας σίγουρος. Αυτοί "τρέμουν".

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να το ξεκαθαρίσει, μιλώντας σχετικά με τον πονοκέφαλο για το ποιοι θα στελεχώσουν την ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών εν όψει των δύο παιχνιδιών με την Άρσεναλ. Μόνο ο Σουντανί λοιπόν σύμφωνα με τον Πορτογάλο προπονητή έχει εξασφαλισμένη θέση, αποτελώντας τη μία από τις τρεις αλλαγές που δικαιούνται να κάνουν οι Ερυθρόλευκοι.

Η απορία για το ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο θα λυθεί εντός της ημέρας, αφού σήμερα πρέπει να κατατεθεί η λίστα στην ΟΥΕΦΑ. Είναι όμως πραγματικά πονοκέφαλος να εκτιμήσει κανείς το οτιδήποτε. Βλέπετε, σε σχέση με τη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν πλέον επιστρέψει οι Φορτούνης, Λάζαρος, έχει βρει ρόλο και θέση στο rotation (και κάτι παραπάνω) ο Μπα, ενώ έχουμε και τρεις νεοαποκτηθέντες, τον Χασάν, τον Μορ και τον Καφού.

Αν υποτεθεί πως δεν γίνεται στο ρόστερ να υπάρχει μόνος φορ ο Ελ Αραμπί (πρέπει να ξεχάσουμε πως εναλλακτική του, σε ρόλο καθαρού "εννιαριού" μπορεί να θεωρηθεί ο Σουντανί), τότε είναι λογικό να υποθέσει κανείς πως ο Χασάν θα είναι η δεύτερη αλλαγή.

Επίσης, με δεδομένο πως ο Σισέ έχει επανέλθει (ήταν δηλωμένος στη λίστα του φθινοπώρου, αλλά λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε δεν αγωνίστηκε καθόλου), τότε μπορεί ο Μαρτίνς να πάρει το ρίσκο και να συνεχίσει στη διοργάνωση με τρεις στόπερ (Αβραάμ, Σεμέδο, Σισέ), αφήνοντας εκτός λίστας τον Μπα και δίνοντας δικαίωμα σε κάποιον από τους μέσους και μεσοεπιθετικούς να είναι η τρίτη επιλογή.

Το ποιος θα είναι, μόνο ο Μαρτίνς μπορεί να το γνωρίζει. Αυτό που πάντως λέγεται ολοένα και πιο δυνατά τις τελευταίες μέρες στα αποδυτήρια των "ερυθρόλευκων" (και όχι μόνο στα αποδυτήρια) είναι πως το επικρατέστερο σενάριο θέλει τους Μορ και Καφού να μένουν εκτός λίστας. Ακόμη και έτσι πάντως και σε συνδυασμό με τα προηγούμενα, εκτός θα μείνει και ένας εκ των Λάζαρου, Φορτούνη.

Κοινώς, ανεξαρτήτως σεναρίων και συνδυασμών, ούτε ψύλλος στον κόρφο του Μαρτίνς…

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags