Facebook Pixel Έξαλλοι οι παίκτες της ΑΕΚ για τις κάρτες στο Περιστέρι
| 2020-02-03 17:05:00

Έξαλλοι οι παίκτες της ΑΕΚ για τις κάρτες στο Περιστέρι - Απίθανο τι έδειχνε ο Λόπες στα Σπάτα!

Sportdog Team
Έξαλλοι οι παίκτες της ΑΕΚ για τις κάρτες στο Περιστέρι - Απίθανο τι έδειχνε ο Λόπες στα Σπάτα!

Μεγάλος εκνευρισμός στην Ένωση για τις αποφάσεις με Ατρόμητο.

Οι κίτρινες κάρτες που δέχτηκαν οι παίκτες της ΑΕΚ στη χθεσινή νίκη (1-0) στο Περιστέρι, μονοπώλησαν τις συζητήσεις των παικτών στην προπόνηση της Δευτέρας.

Το ρεκόρ των εννέα καρτών που παραπέμπει σε επεισοδιακό ματς, μολονότι μόνο τέτοιο δεν ήταν το Ατρόμητος-ΑΕΚ, σχολιάστηκε από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι γέλασαν αρκετά με μία «ατάκα» που κυκλοφόρησε στα social media: «Κίτρινη και στο πούλμαν γιατί είχε παρκάρει σε στενάκι στο Περιστέρι».

Εκτός από πλάκα, όμως, υπήρχε και θυμός για ορισμένες αποφάσεις του Σιδηρόπουλου. Ο Έλντερ Λόπες έλεγε πως υπάρχει επαφή στη φάση του πέναλτι, έδειχνε στους συμπαίκτες του το σημείο στη γάμπα που τον βρήκε ο παικτης του Ατρόμητου ενώ δεν μπορούσε να... χωνέψει ότι σε αυτή τη φάση πήρε κάρτα και θα χάσει ένα από τα δυο επόμενα ματς με Παναθηναϊκό ή Άρη.

Ο Αντρέ Σιμόες θα τα χάσει αμφότερα, καθώς συμπλήρωσε επτά κίτρινες, ενώ ο Νέναντ Κρίστιτσιτς κατάφερε να «ξεφύγει» με την αποβολή του στις καθυστερήσεις. Ετσι θα χάσει μόνο το ματς κυπέλλου της Τετάρτης (5/2) με τον Παναιτωλικό, ως αποτέλεσμα της κόκκινης κάρτας, αλλά παραμένει στις έξι κίτρινες, γεγονός που σημαίνει ότι αν δεχθεί άλλη μία θα τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές. Σημειωνεται ότι οι παίκτες δεν «κουβαλάνε» κάρτες στα play off εκτός κι αν πρόκειται για αποβολή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags