Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς – Ολυμπιακός: Εκπλήξεις Μαρτίνς στην ευρωπαϊκή λίστα – Αυτούς πήρε με Άρσεναλ, ποιοι "κόπηκαν"
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-03 19:29:00

Εκπλήξεις Μαρτίνς στην ευρωπαϊκή λίστα – Αυτούς πήρε με Άρσεναλ, ποιοι "κόπηκαν"

Sportdog Team
Εκπλήξεις Μαρτίνς στην ευρωπαϊκή λίστα – Αυτούς πήρε με Άρσεναλ, ποιοι "κόπηκαν"

Μέσα ο Φορτούνης, τι αποφάσισε για τις μεταγραφές.

Πέδρο Μαρτίνς – Ολυμπιακός: Τρία νέα ονόματα δήλωσε Πέδρο Μαρτίνς στη λίστα που παρέδωσε στην UEFA με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ.

Ο Πορτογάλος κόουτς έπρεπε να αλλάξει τους Ποντένσε, Μεριά, Γκερέρο και Μπενζιά, ωστόσο μπορούσε να κάνει μέχρι τρεις αλλαγές και το... παζλ ήταν δύσκολο, καθώς υπάρχουν πλέον πολλές επιλογές μετά και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Οι τρεις παίκτες λοιπόν που μπήκαν στην ευρωπαϊκή λίστα είναι ο Σουντανί που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, ο Φορτούνης που επέστρεψε από τον σοβαρό τραυματισμό του και ο Μπα που το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει φανέλα βασικού στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Σεμέδο.

Έτσι λοιπόν εκτός Ευρώπης έμειναν και οι τρεις νεοαποκτηθέντες Καφού, Μορ και Χασάν, όπως και ο Χριστοδουλόπουλος που δεν είναι ακόμα στο 100%.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πέδρο Μαρτίνς:

Λίστα Α

Αλέν, Μπα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σισέ, Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Λοβέρα, Σα, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Λίστα Β

Μπουλάρι, Φέκκας, Καραργύρης, Λιάτσος, Μαρτίνης, Νικόλης, Σουρλής, Ξενιτίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags