Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Xαμός" πριν τον ΠΑΟ - "Τελείωσαν" Φερέιρα οι παίκτες
| 2020-02-04 10:00:00

"Xαμός" πριν τον ΠΑΟ - "Τελείωσαν" Φερέιρα οι παίκτες - "Ντου" στον Σαββίδη - Αδιανόητο "άδειασμα"

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Xαμός" πριν τον ΠΑΟ - "Τελείωσαν" Φερέιρα οι παίκτες - "Ντου" στον Σαββίδη - Αδιανόητο "άδειασμα"

Ξεκάθαρο μήνυμα στον Ιβάν. Είναι πολύ το χρήμα. Χοντρό παρασκήνιο.

Στήριξη σε Φερέιρα. Αυτό είναι το επίσημο μοτό που προκύπτει από την επικοινωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι δηλαδή; Αυτονόητο πως  κάτι τέτοιο θα λέγονταν τέτοιες ώρες. Η απαραίτητη όμως επισήμανση για άμεσα δείγματα βελτίωσης σε συνδυασμό με το άκρως χαρακτηριστικό "για την ώρα", προσδιορίζει απόλυτα τη ζοφερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Πορτογάλος προπονητής.

Και είναι άλλωστε άκρως χαρακτηριστικό το γεγονός που φέρνει στο φως η σημερινή Metrosport, πάντα καλά ενημερωμένη σε θέματα ΠΑOΚ. Σύμφωνα λοιπόν με τη συγκεκριμένη πηγή, ο Ιβάν Σαββίδης είχε -όπως συνηθίζει- τετράωρη επικοινωνία μέσω skype με όλους τους παίκτες των πρωταθλητών, ζητώντας τη γνώμη τους για τα όσα γίνονται το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, για το τι ευθύνεται για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και φυσικά για τον προπονητή τους.

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται το sportdog, οι απαντήσεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των ποδοσφαιριστών "δείχνουν" προς τον Αμπέλ Φερέιρα. Στήριξη ο Πορτογάλος δεν πήρε. Και μπορεί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να αναγνωρίζουν και να δέχονται το δικό τους μερίδιο ευθύνης για τη σειρά των προβληματικών εμφανίσεων, αυτό όμως δεν "αθώωσε" -στα μάτια και στην κρίση- τον κόουτς.

Είναι η δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα που ο Σαββίδης πήρε μια τέτοια πρωτοβουλία. Στην προηγούμενη, αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Άρη, είχε φροντίσει να "αδειάσει", ενώπιον των ποδοσφαιριστών, τον Φερέιρα, θέτοντας τον Πορτογάλο προ των ευθυνών του. Έναν μήνα μετά, η κατάσταση έχει χειροτερέψει και ο ιδιοκτήτης του ΠΑOΚ ζητάει τη γνώμη των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι και δεν καλύπτουν τον προπονητή τους, χωρίς να διευκρινίζεται αν έχει μιλήσει με τον ίδιο τον Φερέιρα.

Τι άλλο χρειάζεται δηλαδή κανείς για να καταλάβει εμπράκτως αν και πώς στηρίζεται ο Φερέιρα. Και κυρίως, τι άλλο χρειάζεται για να γίνει αντιληπτό πως ο μόνος λόγος που ο Πορτογάλος δεν έχει ήδη αποτελέσει παρελθόν δεν είναι η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και στο κατά πόσον μπορεί να αλλάξει άμεσα (γιατί αυτό είναι το ζητούμενο) την εικόνα της ομάδας, αλλά το γεγονός ότι πιθανή απομάκρυνσή του κοστίζει. Και κοστίζει ακριβά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτα πράγματα στο Open - "Πλακώθηκαν" ζωντανά Βέργης και Κάκος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags