Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή-έκπληξη κυνηγάει ο Ολυμπιακός - Τον φέρνει από ΗΠΑ, τον ξεχώρισε ο Ομπράντοβιτς!
| 2020-02-04 18:50:00

Μεταγραφή-έκπληξη κυνηγάει ο Ολυμπιακός - Τον φέρνει από ΗΠΑ, τον ξεχώρισε ο Ομπράντοβιτς!

Sportdog Team
Μεταγραφή-έκπληξη κυνηγάει ο Ολυμπιακός - Τον φέρνει από ΗΠΑ, τον ξεχώρισε ο Ομπράντοβιτς!

Mεγάλη επιβεβαίωση Sportdog.gr!

Ολυμπιακός: Η αναζήτηση γκαρντ που θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό τόσο φέτος όσο και για την επόμενη σεζόν συνεχίζεται στο Λιμάνι και τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε ακόμα ένα όνομα.

Σύμφωνα λοιπόν με το ιταλικό Sportando, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Τάιλερ Ένις, για τον οποίο σας έχει ενημερώσει το Sportdog.gr εδώ και καιρό πως βρίσκεται στη λίστα των «Ερυθρολεύκων».

Ο Καναδός γκαρντ, ο οποίος πέρσι ήταν ο μεγάλος άτυχος για την Φενέρμπαχτσε, καθώς υπέστη κάταγμα αριστερής κνήμης και έμεινε εκτός για την υπόλοιπη σεζόν. Το καλοκαίρι τον εξέτασε και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά δεν επετεύχθη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Ένις αυτό το διάστημα αγωνίζεται στην θυγατρική ομάδα των Ράπτορς, τους Raptors 905, με τους οποίους έχει 16,8 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 7,1 ασίστ στην G League.

Βέβαια οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως θα μπορούσε να τον δει και η Μπασκόνια, με τον Ολυμπιακό αυτήν την στιγμή πάντως να έχει επικεντρωθεί απόλυτα στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στο Κάουνας και αυτό που ακολουθεί, με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ την προσεχή Πέμπτη (06/02).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags