Facebook Pixel Ολυμπιακός: Γκρίνια οπαδών μετά το 0-0 με Λαμία
| 2020-02-04 23:06:00

Γκρίνια για Μαρτίνς - μεταγραφές: "Είναι αυτό ροτέισον; Σεμπά ο Καφού, πόνεσαν μάτια με Χασάν"

Sportdog Team
Γκρίνια για Μαρτίνς - μεταγραφές: "Είναι αυτό ροτέισον; Σεμπά ο Καφού, πόνεσαν μάτια με Χασάν"

Ειρωνικά σχόλια από τους οπαδούς του Ολυμπιακού για Λαμία.

Ολυμπιακός: Γκρίνια οπαδών μετά το 0-0 με Λαμία

Δυσαρεστημένοι είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού με την εμφάνιση της ομάδας τους, η οποία συνοδεύτηκε με λευκή ισοπαλία στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι φίλοι των Ερυθρόλευκων μετέφεραν την απογοήτευσή τους σε σχόλια στη σελίδα της ΠΑΕ στο Facebook, όπου τα έβαλαν με Μαρτίνς και το ροτέισον και σχολίασαν την εμφάνιση των Καφού-Χασάν.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά μηνύματα:

Ρε παιδιά δεν αντάλλαξαν τριτη πάσα ο Χασαν σας φταίει?

ο διαιτητης μόνο σφυραγε, με το παραμικρο αγγιγμα και απο τις 2 ομάδες φάουλ.πήγαμε με αλλαγές στην 11αδα μπας και βρούμε ρυθμό, αλλα με τον ρεφ έτσι τι ρυθμό να βρεις. τραγικο το ότι ο επόπτης δεν είδε το οφσαιντ στο πέναλντι και ακόμα οι τραγικό το ανυπαρκτο φάουλ του μαντι στο τελος..

Ρε μάγκες λογικό ροτεισον έκανε ο κοουτσ γιατί έχουμε μπροστά μας παιχνίδια τελικούς...Τοσα καινούργια πρόσωπα πότε να προλάβουν να αποκτήσουν ρυθμό και χημεία?

Και η λιβερπουλ κάνει ροτεϊσιον αλλά προκρίνεται στο κύπελλο Αγγλίας. δεν εννοώ να γίνουμε λιβερπουλ αλλά οι ρεζέρβες στην πρώτη ομάδα της Ελλάδας θα πρέπει να είναι κάποιου επιπέδου. Νομίζω?

Μέτρια εμφάνιση, αδιάφορο αποτέλεσμα! απο την στιγμή που όμως που δεν επηρεάζει κάτι μέσα στη σεζόν δεν θα τα βάψουμε και μαύρα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει πάντα είναι η τελική έκβαση και στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό θα είναι η πρόκριση στους 8. Τα άλλα είναι ιστορίες για αγρίους.

Θραύση ο νέος σεμπα στο κέντρο..

Διαιτησία 90-10 υπέρ της Λαμίας

Πονεσαν τα μάτια μας

Μακάρι να εξαφανιστουν τέτοιοι διαιτητές... Ανά 5 δευτερόλεπτα σφυριζε! Ότι ρυθμό πήγαινε να πάρει το παιχνίδι τον κατέστρεφε! Χρόνια είχα να δω τόσο κακό διαιτητή! Είπαμε έχουν σφυριχτρα αλλά δε χρειάζεται να σφυριζουν συνέχεια!

Μαρτινς σχεση με το ροτεισον ουδεμια αυτο λεγεται βγηκα βολτα κ μαζεψα καμια δεκαρια να παιξουμε να γελασουμε να περασει η ωρα....κριμα

Κουβας απτους λίγους μπορώ να πω πάλι καλά που δεν έβαλα το σπίτι μου

Ποιος Χασάν...πωωωωω ρε πόνεσαν τα μάτια μας

Πρόστιμο σε όλους και προχωράμε

Ροτεισον κανεις μαρτινς σε 5 παικτες οχι σε 10...δεν θα ειναι μονιμα στο απυροβλητο ο πορτογαλος...οτιδηποτε συμβει λοιπον στον επαναληπτικο εκτος πρόκρισης υπαιτιος ειναι ο μαρτινς αρκετα τον χάιδεψατε...γκερερο κ Κούτρης κακως εφυγαν εξαιτιας του μαρτινς οπως κ οτι ειναι μεταξυ φθοράς κ αφθαρσίας ο λαζαρος κ οτι δεν βγαινει ποτε το βύσμα μασουρας


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό "χουνέρι" Μαρτίνς σε κορυφαίο άσο του Ολυμπιακού - Τι του έκανε στη Λαμία!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags