Facebook Pixel Λαμία - Ολυμπιακός: Ατακάρες Μαρτίνς για τους "νέους" - Ποιον αποθέωσε - "Δεν μπήκε καθόλου στο ματς ο..."
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-04 22:55:00

Ατακάρες Μαρτίνς για τους "νέους" - Ποιον αποθέωσε - "Δεν μπήκε καθόλου στο ματς ο..."

Sportdog Team
Ατακάρες Μαρτίνς για τους "νέους" - Ποιον αποθέωσε - "Δεν μπήκε καθόλου στο ματς ο..."

Πού στάθηκε ο Πορτογάλος μετά την ισοπαλία με Λαμία;

Λαμία - Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία των δύο παικτών που έκαναν ντεμπούτο στην ισοπαλία με τη Λαμία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την άποψη πως ο Καφού έκανε πολύ καλή εμφάνιση, ενώ για τον Εμρέ Μορ τόνισε πως δεν μπόρεσε να μπει στο ματς γιατί δεν τον βοήθησε ο κακός αγωνιστικός χώρος.

Παράλληλα, ο Μαρτίνς αποθέωσε τον Αλέν, αλλά και τον γκοκλκίπερ της Λαμίας, Θεοδωρόπουλο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως "οι δύο γκολκίπερ ήταν καταπληκτικοί".

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

- Δώσατε πολλές ευκαιρίες σε παίκτες. Τι κρατάτε από το παιχνίδι και τι δεν σας άρεσε;
«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν καλό το παιχνίδι. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός και δεν βοήθησε τις δύο ομάδες. Επαιξαν αρκετοί παίκτες που δεν γνωρίζονται καλά μεταξύ τους και δεν ξέρουν καλά τη διαδικασία του παιχνιδιού της ομάδας, ενώ άλλοι δεν έχουν ρυθμό. Η Λαμία μας δυσκόλεψε αρκετά, ενώ οι δύο γκολκίπερ ήταν καταπληκτικοί. Δεν ήταν καλό το ματς, αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν το επέτρεψε, ο αέρας δυσκόλευε τα πράγματα, υπήρξαν αρκετοί παράγοντες για να μη γίνει ποιοτικό παιχνίδι».
 
- Η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα θα κριθεί στο ντέρμπι της Τούμπας;
«Θα πρέπει να δούμε πως θα πάει το ματς τότε, αλλά εμείς είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είμαστε στην πρώτη θέση μέχρι το τέλος. Σήμερα πάντως μιλάμε για ένα παιχνίδι Κυπέλλου».
 
- Ενα σχόλιο για τον Φορτούνη που έπαιξε από την αρχή, τον Καφού που ήταν στην ενδεκάδα και τον Μορ, που μπήκε αλλαγή.
«Ο Φορτούνης φαίνεται ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος & χρειάζεται ρυθμό και αυτός ο αγωνιστικός χώρος δεν τον βοήθησε καθόλου. Ο Καφού έκανε πολύ καλή εμφάνιση τηρουμένων των αναλογιών. Είναι ένας πολεμιστής, έχει μάθει να δίνει μάχες. Για τον Μορ, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καλός και επειδή είναι τεχνίτης, ποτέ δεν κατάφερε να μπει στο παιχνίδι. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν έκανε το παιχνίδι που έχει συνηθίσει να κάνει».
 
- Μετά την ισοπαλία και τον περσινό αποκλεισμό θα διαφοροποιήσετε τον τρόπο που θα δείτε τον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη;
«Είναι δύο διαφορετικά πράγματα, δεν έχει σχέση η περσινή με τη φετινή σεζόν. Με όλο το σεβασμό στην Λαμία, που τον αξίζει, γιατί είναι καλή ομάδα, είμαστε πολύ διαφορετικοί. Πέρσι κάναμε 30 ευκαιρίες στο ματς στο Καραϊσκάκη και αντιμετωπίζαμε πρόβλημα σ’ αυτόν τον τομέα. Φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags