05/02/20 - 14:59

Εξελίξεις με τη Λεωφόρο - Τι δήλωσε ο Γιαννακόπουλος: "Κοιτώντας το μέλλον δεν πρέπει..."

Όλα όσα σχολίασε μετά τη συνάντηση με τον Πατούλη. 

Sportdog Team
Εξελίξεις με τη Λεωφόρο - Τι δήλωσε ο Γιαννακόπουλος: "Κοιτώντας το μέλλον δεν πρέπει..."
1.705views 0shares

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αττικής προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της Λεωφόρου αλλά το πρότζεκτ του Βοτανικού.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι «Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, τόσο την προσπάθεια κατασκευής του γηπέδου στον Βοτανικό, όσο και της ανάπλασης στη Λ. Αλεξάνδρας. Όπως ήδη έχουμε πράξει και σε άλλες περιπτώσεις έτσι και τώρα θα συμβάλουμε στην προσπάθεια εξασφάλισης στέγης σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Στο πλαίσιο αυτό έχω ζητήσει ενημέρωση από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, προκειμένου, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων, να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια συγκεκριμένα έργα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ταλαιπωρηθεί άδικα τόσα χρόνια, όλοι μαζί Πολιτεία, Περιφέρεια Δήμος και εμπλεκόμενοι φορείς οφείλουμε να συμβάλουμε στην υλοποίηση ενός εμβληματικού έργου που θα σηματοδοτήσει την αναπτυξιακή επανεκκίνηση σε δύο σημαντικά ιστορικά σημεία της Αθήνας».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι «Φιλοξενήσαμε με χαρά τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Πατούλη που για μια ακόμη φορά επιβεβαίωσε πως είναι συνοδοιπόρος στο όραμα του Παναθηναϊκού και του Δήμου Αθηναίων για την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό. Ταυτόχρονα, έδειξε το ίδιο ενδιαφέρον για την βελτίωση των εγκαταστάσεων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και σύντομα θα έχουμε εξέλιξη και σε αυτό το θέμα, καθώς κοιτώντας το μέλλον δεν πρέπει να αμελούμε το παρόν και τον χώρο που αθλούνται εκατοντάδες παιδιά».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ