Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα Ινσούα για τη φάση του πέναλτι - "Βρήκα μονο την μπάλα..."
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-06 00:15:00

Ξέσπασμα Ινσούα για τη φάση του πέναλτι - "Βρήκα μόνο την μπάλα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασμα Ινσούα για τη φάση του πέναλτι - "Βρήκα μόνο την μπάλα..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι δήλωσε για την επίμαχη φάση.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Στις δηλώσεις μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, ο Εμάνουελ Ινσούα στάθηκε στη φάση του πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος, με το οποίο ο Δικέφαλος προηγήθηκε.

Ο Αργεντινός άσος τόνισε πως δεν υπάρχει παράβαση, αφού βρήκε μόνο την μπάλα στην αρχή της φάσης και μόνο στη συνέχεια ακούμπησε τον Πέλκα.

"Προηγήθηκαν με ένα πέναλτι, που αν δεις το ριπλέι, είναι εύκολο να καταλάβεις ότι βρήκα μόνο την μπάλα. Στη συνέχεια ίσως βρήκα λίγο και τον αντίπαλο. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια", είπε ο Εμάνουελ Ινσούα.

"Είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί αλλά στο δεύτερο όχι και τόσο. Σε αυτό, η ανεπάρκειά μας στα στημένα βοήθησε τον αντίπαλο να πετύχει και δεύτερο γκολ και να κάνει αρκετά δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Παρά το 2-0, με τον κόσμο μας στο γήπεδο στη ρεβάνς μπορούμε να πιάσουμε καλού απόδοση και να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Τώρα, πρώτος στόχος μας είναι το ματς που ακολουθεί την Κυριακή και στη συνέχεια θα ασχοληθούμε ξανά με το Κύπελλο, το οποίο είναι και ο πρώτος μας στόχος στη σεζόν", δήλωσε για το ματς.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags