Facebook Pixel ΑΕΚ: Στην εξίσωση ο Βασιλαντωνόπουλος
| 2020-02-06 12:32:00

Μεταγραφή από το πουθενά ο Καρέρα! Μεγάλο όνομα στη εξίσωση της ΑΕΚ

Sportdog Team
Μεταγραφή από το πουθενά ο Καρέρα! Μεγάλο όνομα στη εξίσωση της ΑΕΚ

Αποτελεί επίτευγμα η περίπτωσή του.

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη είχε στον αγώνα με τον Παναιτωλικό η 11άδα της ΑΕΚ.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έζησε στο Αγρίνιο την πρώτη του εμπειρία στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ.

Λίγες ημέρες μετά τα 28α γενέθλιά του, ο δεξιός φούλμπακ έπαιξε ένα ολόκληρο 90λεπτο για πρώτη φορά με τη φανέλα του «Δικέφαλου», τεσσεράμιση χρόνια μετά την απόκτησή του από τον Απόλλωνα Σμύρνης! Τότε, το καλοκαίρι του 2015, ο Βασιλαντωνοπουλος είχε εντυπωσιάσει ως αντίπαλος της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Football League και αποκτήθηκε επί Τραϊανού Δέλλα.

Ο «Κολοσσός» στην προετοιμασία εκείνης της σεζόν μάλιστα, είχε αστειευτεί όταν ερωτήθηκε για μεταγραφή κάποιου μεγάλου ονόματος. «Υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από το Βαζιλαντωνόπουλο», είχε πει με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ ο τότε προπονητής της ΑΕΚ.

Συνέπεσε, όμως, με την παρουσία δύο εξαιρετικών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν στην ίδια θέση, του Μιχάλη Μπακάκη και του Ροντρίκο Γκάλο κι έτσι δεν υπήρχε χώρος για τον Αιγιώτη αμυντικό που πέρασε τα επόμενα χρόνια ως δανεικός στη Βέροια και τη Λαμία. Μέχρι χθες, ο 28χρονος άσος είχε 5 συμμετοχές σε επίσημους αγώνες της ΑΕΚ και συνολικά 120 λεπτά. Σε γενικότερο επίπεδο, είχε να παίξει ολόκληρο 90λεπτο από τις 5 Απριλίου 2019 και τον αγώνα της Λαμίας εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης. Δηλαδή ακριβώς πριν από 10 μήνες.

Η αξιοποίηση του Βασιλαντωνόπουλου αποτελεί ακόμα ένα από τα επιτεύγματα του Μάσιμο Καρέρα, του «μετρ του rotation» . Στο ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, χρησιμοπιοιήθηκε στα τελευταία λεπτά ο Ευθύμης Χριστόπουλος. Ο αρχηγός της Κ19 του συλλόγου έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στο Αγρίνιο και παράλληλα έγινε ο 28ος ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί ο Καρέρα, στους (ούτε) δύο μήνες θητείας του στην ΑΕΚ.

Τέλος, ο Στράτος Σβάρνας πέτυχε χθες το πρώτο γκολ της καριέρας του και έγινε ο 12ος παίκτης διαφορετικός σκόρερ επί Καρέρα και 16ος από την αρχή της σεζόν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags