Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις με Αλμπάνη στην ΑΕΚ - Αυτοί παραμένουν στα πιτς - Κρίσιμη η προπόνηση της Παρασκευής
| 2020-02-06 16:51:00

Εξελίξεις με Αλμπάνη στην ΑΕΚ - Αυτοί παραμένουν στα πιτς - Κρίσιμη η προπόνηση της Παρασκευής

Sportdog Team
Εξελίξεις με Αλμπάνη στην ΑΕΚ - Αυτοί παραμένουν στα πιτς - Κρίσιμη η προπόνηση της Παρασκευής

Τι συμβαίνει στην Ένωση;

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Η Ένωση επέστρεψε στις προπονήσεις μετά το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό και πλέον ξεκινάει την προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λόπες, Παουλίνιο και Ολιβέιρα, ενώ οι εξετάσεις του Χρήστου Αλμπάνη έδειξαν ήπια κάκωση στο γόνατο που μπορεί να του πάρει λίγες μέρες για να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με συνδέσμους και μηνίσκο.

Όσο αναφορά τον Λόπες αποφασίστηκε να προφυλαχθεί καθώς έχει νιώσει κάποιες ενοχλήσεις με την προπόνηση της Παρασκευής να κρίνει πολλά για την συμμετοχή του στο ματς με τους Πράσινους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Έλντερ Λόπες, Παουλίνιο Μότα και Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Ο Χρήστος Αλμπάνης θα υποβληθεί εντός της ημέρας σε απεικονιστικό έλεγχο.

Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Παναιτωλικό έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Φοίβος Μπότος.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 12.00.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags