Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα... πήρε με Χατζηγιοβάνη ο Δώνης - Γιατί τον πέταξε έξω - Ηχηρό μήνυμα
| 2020-02-06 20:45:00

Τα... πήρε με Χατζηγιοβάνη ο Δώνης - Γιατί τον πέταξε έξω - Ηχηρό μήνυμα - Τους "τρώει" ο Νατζ!

του Νίκου Στεργίου
Τα... πήρε με Χατζηγιοβάνη ο Δώνης - Γιατί τον πέταξε έξω - Ηχηρό μήνυμα - Τους "τρώει" ο Νατζ!

Τρελό "γλέντι" από Γιαννούλη, Βιεϊρίνια. "Πέσιμο" και σε Μπουζούκη.

Μία από τις οφθαλμοφανείς διαφορές της δεύτερης στη σειρά αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, χτες στο Κύπελλο, ήταν η αντιμετώπιση του Δημήτρη Γιαννούλη. Στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ο Ντόμινκ Νατζ ήταν καταλύτης. Ο νεοαποκτηθέντας Ούγγρος εξτρέμ κάλυψε την περισσότερη απόσταση από κάθε άλλον στο γήπεδο, προσφέροντας τις απαραίτητες βοήθειες προκειμένου να «αχρηστευτεί» ένα από τα μεγαλύτερα επιθετικά όπλα του ΠΑΟΚ.

Χτες, ο Ούγγρος έμεινε στον πάγκο προκειμένου να αποφορτιστεί, αφού μπήκε με… χίλια στην καθημερινότητα των «πράσινων» και το τεχνικό επιτελείο έκρινε πως έπρεπε να του δώσει κάποιες ανάσες. Τον ρόλο του κλήθηκε να καλύψει ο Γιάννης Μπουζούκης. Διαφορετικού στιλ ποδοσφαιριστής, οφθαλμοφανές έτσι κι αλλιώς πως δεν… βολεύεται σε ρόλο ακραίου (όπως αγωνίστηκε και χτες), η αλήθεια είναι πως αντιμετώπισε τόσα πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο που άπαντες περίμεναν πως θα αποτελέσει την πρώτη αλλαγή του Δώνη στην ανάπαυλα.

Δεν έγινε τελικά, παρότι το «τρένο» αφιέρωσε πολύ χρόνο στον «Μπούζου» ζητώντας του να ανεβάσει την απόδοση του και το επίπεδο της ανασταλτικής προσέγγισης στην αντιμετώπιση του Γιαννούλη. Αυτό έγινε, όχι στο απόλυτο φυσικά, ωστόσο η εικόνα στο δεύτερο μέρος στην αντιμετώπιση του διεθνή αριστερού μπακ ήταν βελτιωμένη.

Και πάλι όμως, ο Μπουζούκης εμφανώς υστερούσε. Παρά ταύτα, ο Δώνης επέλεξε να προχωρήσει στην πρώτη του αλλαγή αντικαθιστώντας τον πιθανώς πιο δραστήριο επιθετικά ως τότε «πράσινο», τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Ο λόγος ήταν γιατί ο Χάτζη δεν έκανε τα απαραίτητα σε τακτικό επίπεδο στην αντιμετώπιση του Βιεϊρίνια (ο οποίος λειτουργούσε ως πρώτο μέρος της ανάπτυξης του ΠΑΟΚ), παρότι του είχε επανελλειμένως ζητηθεί, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν μια ατομική προσπάθεια που αποφάσισε να πάρει στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, αντί να πασάρει σε μια υποσχόμενη αντεπίθεση του Παναθηναϊκού.

Ετσι ο Δώνης αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Χατζηγιοβάνη, αντί του προφανώς υστερήσαντα Μπουζούκη, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να περάσει και μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, ειδικά από την στιγμή που με την παρουσία πλέον του Νατζ, έχει περισσότερες επιλογές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στην Τούμπα! Εξοργισμένοι οι παίκτες του ΠΑΟ - "Έσπασαν" τα αποδυτήρια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags