Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Να τι έκανε μετά το "κράξιμο" ο Φερέιρα!
| 2020-02-06 22:54:00

Απίστευτος Φερέιρα! Τι έκανε μετά το κράξιμο - "Καρύδια" με Λάμπρου - Ακόμα... τρέμει!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτος Φερέιρα! Τι έκανε μετά το κράξιμο - "Καρύδια" με Λάμπρου - Ακόμα... τρέμει!

Έκανε ό,τι άκουσε. Ξύπνησε στο... παρά πέντε! Σώθηκε;

Όσο και αν στον ΠΑΟΚ προσπάθησαν τις τελευταίες μέρες με κάθε τρόπο να διατρανώσουν την εμπιστοσύνη του οργανισμού στον Αμπέλ Φερέιρα, όσο και αν το πίστευαν ή έστω έπρεπε να το κάνουν, για να μετουσιωθεί σε πράξη αυτή η – έστω έκφραση στήριξης – θα έπρεπε τα αποτελέσματα να βοηθήσουν. Για την ακρίβεια, το αποτέλεσμα, αυτό της χτεσινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Βοήθησε. Και ακόμη περισσότερο η εικόνα. Ο ΠΑΟΚ έβγαλε στο γήπεδο όσα τελευταία είχε ξεχάσει, ο Πορτογάλος προπονητής παρέταξε ό,τι είχε και δεν είχε στην αρχική του ενδεκάδα, ακούγοντας και την κριτική του τελευταίου διαστήματος (επιστροφή στο «8» για τον Μίσιτς, Πέλκας και Μπίσεσβαρ μαζί στη μεσοεπιθετική τριάδα, προκειμένου να αυξηθεί και η ταχύτητα στις μεταβιβάσεις και στο transition αλλά και να αυξηθεί η πίεση προς την αντίπαλη άμυνα).

Ακόμη και η επιλογή της εισόδου ως αλλαγή στο γήπεδο μετά από μια ώρα αγώνα του Λάμπρου, βγήκε στον Φερέιρα. Πόσο μάλλον από την στιγμή που δεν τον έστειλε (παρουσία και του Μπίσεσβαρ) στα άκρα, όπως θα ήταν λογικό, αλλά τον διατήρησε σε ρόλο ελεύθερο, πίσω από τον φουνταριστό. Λίγο πιο προσεκτικός και αποτελεσματικός να ήταν ο Λάμπρου, ο ΠΑΟΚ θα είχε «καθαρίσει» με εμφατικό μάλιστα τρόπο και σκορ την πρόκριση από χτες.

Ολα αυτά, τα πιστώνεται ο Φερέιρα. Εδειξε, έστω και στο… παρά πέντε, αντανακλαστικά, ακολούθησε (ή καθοδήγησε, ο καθένας το παίρνει όπως θέλει) την ομάδα του σε αντίδραση και απαντήσεις και έτσι δικαίωσε και την επιλογή (ή μονόδρομο) της διοίκησης του ΠΑΟΚ να τον στηρίξει – τουλάχιστον δημοσίως – τις τελευταίες μέρες.

Είναι πλέον ασφαλής ο Πορτογάλος; Σε καμία περίπτωση. Σε σχέση όμως με την προ της σέντρας του χτεσινού παιχνιδιού είναι σίγουρα ασφαλέστερους και με (ξανά) κερδισμένους πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μικρό καλάθι στον ΠΑΟΚ - Δημοσίευμα-βόμβα για Φερέιρα - Λέει "ναι" ο Σαββίδης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags