Facebook Pixel ΣΟΚ για Μπαρτσελόνα στο Κύπελλο - Αποκλείστηκε στο 93’ από την Μπιλμπάο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-06 23:55:00

Κι άλλο "μπαμ" στο Κύπελλο Ισπανίας - Αποκλείστηκε και η Μπαρτσελόνα από τη Μπιλμπάο! (vid)

Sportdog Team
Κι άλλο "μπαμ" στο Κύπελλο Ισπανίας - Αποκλείστηκε και η Μπαρτσελόνα από τη Μπιλμπάο! (vid)

Σοκ για τους Καταλανούς στο 93'.

Το καρέ των εκπλήξεων στους προημιτελικούς του Copa del Rey ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «Σαν Μαμές». Η Αθλέτικ Μπιλμπάο με το γκολ του Ινιάκι Γουίλιαμς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων «πέταξε έξω» την Μπαρτσελόνα από τη συνέχεια της διοργάνωσης (1-0) και προκρίθηκε στους ημιτελικούς, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη αναταραχή στο εσωτερικό των «μπλαουγκράνα» μετά την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε και την έλευση του Κίκε Ετιέν.

Η «Μπάρτσα» έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος με τους Γκριεζμάν και Μέσι (του Αργεντινού λίγο πριν το 90΄) και στις καθυστερήσεις το... πλήρωσε με την άπιαστη γυριστή κεφαλιά του Γουίλιας, ο οποίος είχε απειλήσει δύο φορές νωρίτερα την εστία του Τερ Στέγκεν.

«Πάρτι» στο «Μπερναμπέου» έστησε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς νίκησε με 4-3 την Ρεάλ Μαδρίτης και με πανηγυρικό τρόπο εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς. Μετά από 21 ματς που ήταν αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα του Ζινεντίν Ζινντάν γνώρισε μία βαριά ήττα από τους Βάσκους και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, ούσα ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0, χάρις στα γκολ των Όντεγκααρντ (22΄) και Ισακ (54΄,56΄), οι «μερένγκες» μείωσαν με τον Μαρσέλο (59΄), αλλά 10 λεπτά αργότερα ο Μερίνο «έγραψε» το 4-1 και προς στιγμή φάνηκε να βάζει τέλος στις όποιες ελπίδες μπορεί να είχαν οι γηπεδούχοι μετά το γκολ του Βραζιλιάνου.

Στο 81΄, όμως, ο Ροντρίγκο έκανε το 2-4 και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νάτσο διαμόρωσε το τελικό 3-4. Οι Βάσκοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Γκοροθαμπέλ στο 90΄+6.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών του Copa del Rey:

Γρανάδα-Βαλένθια 2-1

Μιραντές-Βιγιαρεάλ 4-2

Ρεάλ Μαδρίτης-Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-4

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα 1-0

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags