Facebook Pixel Αμβούργο - Κυριάκος Παπαδόπουλος: Απέρριψε κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου τέσσερις προτάσεις
| 2020-02-07 11:29:00

Τραβάνε τα μαλλιά τους με Κυριάκο Παπαδόπουλο στο Αμβούργο - 2,5 εκατ. - Πηγαίνει Ρωσία;

Sportdog Team
Τραβάνε τα μαλλιά τους με Κυριάκο Παπαδόπουλο στο Αμβούργο - 2,5 εκατ. - Πηγαίνει Ρωσία;

Τι συμβαίνει με τον Έλληνα άσο.

Αμβούργο - Κυριάκος Παπαδόπουλος: Απέρριψε κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου τέσσερις προτάσεις για να αλλάξει επαγγελματική στέγη, όπως αποκάλυψε η «Hamburger Morgenpost».

Απόφαση που μάλλον...δεν δέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά οι διοικούντες την HSV μιας και ο 27χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι εκ των πιο υψηλά αμειβόμενων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, με 2,5 εκ. ευρώ ετησίως! Ο Παπαδόπουλος, το συμβόλαιο του οποίου με το Αμβούργο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, έχει πραγματοποιήσει μόλις δύο εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, έχοντας μάλιστα «υποβιβαστεί» στην Κ-21 του συλλόγου από τον Οκτώβριο!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, ο κεντρικός αμυντικός είχε μεταβεί στην Κίνα στις αρχές του Γενάρη, πραγματοποιώντας προπονήσεις με την Σανγκάη Σενχούα, ομάδα της πρώτης κατηγορίας του εγχώριου πρωταθλήματος. Μάλιστα, του έγινε και πρόταση με απολαβές σχεδόν ισάξιες με αυτές που λαμβάνει στη HSV. Ωστόσο, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος απέρριψε τη συγκεκριμένη πρόταση καθώς «… δεν ήταν βέβαιος πως θα μπορούσε να προσαρμοστεί στην εντελώς διαφορετική νοοτροπία των Κινέζων».

Δύο σύλλογοι από τη Ρωσία, η Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα και η Ρούμπιν Καζάν, αλλά και η Τραμπζονσπόρ από την Τουρκία, εξέφρασαν εν συνεχεία το ενδιαφέρον τους για τον Παπαδόπουλο, ωστόσο οι απολαβές που του προσέφεραν δεν έφταναν στο ύψος των χρημάτων που λαμβάνει στο γερμανικό βορρά. Στο Αμβούργο, πάντως, ευελπιστούν ακόμη πως ο πρώην αμυντικός των Ολυμπιακού, Σάλκε, Μπάγερ Λεβερκούζεν και Λειψίας θα μετακομίσει εν τέλει στη Ρωσία, καθώς εκεί η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 21 Φεβρουαρίου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η HSV, που φιγουράρει στη δεύτερη θέση της Τσβάιτε Λίγκα ελπίζοντας στην επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, θα «γλιτώσει» ένα ποσό κοντά στο 1 εκ. ευρώ από το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags