Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σχεδόν οριστικό: "Τελειώνoυν" στην Τούμπα βασικό ξένο!
| 2020-02-07 13:17:00

Σχεδόν οριστικό: "Τελειώνoυν" βασικό ξένο στην Τούμπα - Αδιανόητη "απαίτηση" από τον Σαββίδη!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σχεδόν οριστικό: "Τελειώνoυν" βασικό ξένο στην Τούμπα - Αδιανόητη "απαίτηση" από τον Σαββίδη!

"Τρελάθηκε" μεγάλο όνομα. Τι ζήτησε; Μετράει μέρες...

Για τον Μαουρίσιο και το γεγονός ότι βρίσκεται στο τέλος του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις πιθανότητες αυτό να επεκταθεί, το sportdog έχει τοποθετηθεί εγκαίρως, από τότε που ο Βραζιλιάνος επέστρεψε στη δράση, στα τέλη του περασμένου φθινοπώρου.

Από τότε είχαμε ενημερώσει για την εθιμοτυπική -όπως παρουσιάστηκε- επίσκεψη του εκπροσώπου του στη Θεσσαλονίκη και τις πρώτες, τελείως αναγνωριστικές επαφές που έγιναν μεταξύ του ΠΑOΚ και της πλευράς του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή.

Και τότε, φάνηκε η τεράστια απόσταση που υπάρχει στις δύο πλευρές. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο 32χρονος Μαουρίσιo ζητάει προκειμένου να ανανεώσει ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει, πάνω κάτω, τα χρήματα που τώρα εισπράττει στον ΠΑOΚ, περίπου δηλαδή 1,4 εκατ. ευρώ και τον έχουν Νο2 στη λίστα των πλέον ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών του ρόστερ των πρωταθλητών, πίσω από τον Βιεϊρίνια. 

Αυτό που από τον Νοέμβριο είχαμε πρώτοι επισημάνει -και πλέον σιγά σιγά γίνεται κοινός ρεπορταζιακός τόπος- είναι πως με αυτές τις απαιτήσεις ο Μαουρίσιο θα αποχαιρετήσει το καλοκαίρι τη Θεσσαλονίκη. Πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι να συζητήσει με τον Βραζιλιάνο, αλλά με τέτοιες αξιώσεις, που ουσιαστικά αποκλείουν την οποιαδήποτε προοπτική συμφωνίας, δεν θα γίνει ούτε καν αυτό.

Ο Δικέφαλος έχοντας αξιολογήσει τόσο την προσφορά του Βραζιλιάνου, όσο και το ότι προέρχεται από έναν σοβαρό τραυματισμό που δεν του έχει επιτρέψει ακόμη να βρει τα αγωνιστικά του πατήματα, δεν προτίθεται να του προσφέρει (αν και εφόσον φυσικά οι δύο πλευρές κάτσουν τελικά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων) συμβόλαιο που θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το 50% των νυν απολαβών του.

Αυτονόητη και προφανής η απόσταση, δεν καλύπτεται, οπότε αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά (κυρίως από την πλευρά του ποδοσφαιριστή), λογικό είναι που άπαντες στην Τούμπα σιγά σιγά δοκιμάζονται για τη ζωή -από την επόμενη σεζόν- χωρίς τον Μαουρίσιo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδιανόητη ατάκα του Ελβετού διαιτητή της Τούμπας - Τι είπε μετά το "ντου" από τον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags