Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο μέτρο στην Κύπρο! Παρακολούθησαν τους φιλάθλους με... drones
| 2020-02-07 13:42:00

Απίστευτο μέτρο στην Κύπρο! Παρακολούθησαν τους φιλάθλους με... drones

Sportdog Team
Απίστευτο μέτρο στην Κύπρο! Παρακολούθησαν τους φιλάθλους με... drones

Δύο drones πέταξαν πάνω από το ΓΣΠ.

Ένα πρωτοφανές μέτρο έγινε στην Κύπρο. Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ του Μιχάλη Χατζηβασίλη στην διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η Αστυνομία επιστράτευσε το βράδυ της Τετάρτης για πρώτη φορά τα drones της για την επιτήρηση φιλάθλων που είχαν μαζευτεί έξω από το ΓΣΠ, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ των ομάδων του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης.

Δύο drones πέταξαν πάνω από το ΓΣΠ στέλλοντας εικόνα σε όχημα που βρισκόταν στην περιοχή και το οποίο λειτουργούσε ως συντονιστικό κέντρο. Από εκεί η εικόνα διαβιβαζόταν στο κέντρο κρίσεως που συστάθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας, η ηγεσία της οποίας ενημερωνόταν άμεσα και έδινε τις ανάλογες οδηγίες.

Προχθές κατά την ίδια επιχείρηση της Αστυνομίας επιστρατεύτηκε ακόμα μια τεχνική που εξανάγκασε στην ουσία τους οργανωμένους οπαδούς της Λευκωσιάτικης ομάδας να αποχωρήσουν και να μην δουν από γιγαντοοθόνες τον αγώνα. Η Αστυνομία είχε ετοιμάσει ειδικό αποκομμένο χώρο από τον οποίο έπρεπε να περάσει για έλεγχο, όποιος φίλαθλος ήθελε να πλησιάσει στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει έστω και εκτός γηπέδου το ματς.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αρνήθηκαν να περάσουν από έλεγχο γι’ αυτό και στην ουσία εξαναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το σημείο. Αυτό συνέβη, όπως εκτιμάται από την Αστυνομία, επειδή κάποιοι φίλαθλοι κατείχαν φωτοβολίδες ή άλλα αντικείμενα που απαγορεύονται, γι’ αυτό και φοβήθηκαν τυχόν συνέπειες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags