Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμπέλ Φερέιρα: Νέες φήμες για τον Πορτογάλο - Τον... δίνει ο Σαββίδης - Εκεί υπογράφει με λιγότερα!
| 2020-02-07 17:38:00

"Tρέλα" στον ΠΑΟΚ - Νέες φήμες για Φερέιρα - Τον... δίνει ο Σαββίδης - Εκεί υπογράφει με λιγότερα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Tρέλα" στον ΠΑΟΚ - Νέες φήμες για Φερέιρα - Τον... δίνει ο Σαββίδης - Εκεί υπογράφει με λιγότερα!

Ποιος θέλει τον Πορτογάλο και τι θα κάνουν στην Τούμπα;

ΠΑΟΚ - Αμπέλ Φερέιρα: Κέρδισε πόντους, βγήκε από την οριακή θέση στην οποία βρίσκονταν ο Αμπέλ Φερέιρα μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο προχθεσινό, πρώτο ματς των δύο ομάδων στους προημιτελικούς του Κυπέλλου. Ασφαλής πάντως 100% δεν είναι ο Πορτογάλος. Και όπως και την τελευταία φορά που δεν ένιωθε έτσι, έτσι και τώρα, από την πατρίδα του φρόντισαν να υπενθυμίσουν πως έχει (ακόμη) αγορά, ανεξαρτήτως της αμφισβήτησης (ή όχι…) έχει στον ΠΑΟΚ.

Δημοσιεύματα λοιπόν στην Πορτογαλία θέλουν τη Σπόρτινγκ να ενδιαφέρεται για τον προπονητή του Δικέφαλου και να τον έχει στις επιλογές της εν όψει του καλοκαιριού, οπότε και θα (ξανά)βγει στην αγορά αναζητώντας νέο τεχνικό. Υπενθυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που τα "λιοντάρια" φέρονται να ενδιαφέρονται για τον Φερέιρα, αφού και στις αρχές του φθινοπώρου,  όταν πάλι η κριτική προς τον τεχνικό του Δικεφάλου ήταν έντονη, είχαν εμφανιστεί να διαπραγματεύονται με τον Δικέφαλο για την εξαγορά του συμβολαίου του.

Τότε, η όλη ιστορία λειτούργησε όπως ακριβώς είχε σκοπό. Ο Φερέιρα στηρίχτηκε, αναβαθμίστηκε στα μάτια της κοινής γνώμης από αυτήν τη στήριξη και παρέμεινε χωρίς (δημόσιες τουλάχιστον) γκρίνιες στα ηνία των πρωταθλητών. Πλέον, είναι προφανές πως οι μηχανισμοί επικοινωνίας που διατηρεί ο τεχνικός των Ασπρόμαυρων ενεργοποιήθηκαν για να στήσουν μια ανάλογη ιστορία.

Μόνο που τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Στον ΠΑΟΚ, τη δεδομένη στιγμή, δεν θα σκέφτονταν -όπως φάνηκε να κάνουν το φθινόπωρο- μια ενδεχόμενη πρόταση, δεν θα τη διαπραγματεύονταν, αλλά (απλούστατα) θα τη δέχονταν, επιτρέποντας στον Φερέιρα να φύγει από τον Δικέφαλο (πάντα φυσικά σε περίπτωση που το ήθελε) μετακομίζοντας στη Σπόρτινγκ. Αν το ήθελε βέβαια -στην πραγματικότητα- ο ίδιος, έχοντας συμβόλαιο που δύσκολα θα προσεγγίζει έστω και το μισό των νυν απολαβών του είναι ένα άλλο ερώτημα, στο οποίο βέβαια θα πρέπει να απαντήσει ο Φερέιρα και φυσικά όσοι φροντίζουν να διακινούν τέτοιες ιστορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: Απόφαση Σαββίδη για το PAOK TV - Θα τρελαθούν οι οπαδοί!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags