Facebook Pixel ΑΕΚ: Έφυγαν "ρουκέτες" Καρέρα - Στον "αέρα" δύο - Στην έξοδο τεράστιο όνομα - Ψήνεται τρελή ανατροπή!
| 2020-02-07 19:20:00

Έφυγαν "ρουκέτες" Καρέρα - Στον "αέρα" δύο - Στην έξοδο τεράστιο όνομα - Ψήνεται τρελή ανατροπή!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έφυγαν "ρουκέτες" Καρέρα - Στον "αέρα" δύο - Στην έξοδο τεράστιο όνομα - Ψήνεται τρελή ανατροπή!

Ποιοι... τρέμουν. Τι γίνεται με τον "βράχο". Μένει η... καψούρα;

Νωρίτερα, με ρεπορτάζ μας στο sportdog, αναδείξαμε την τακτική του Μάσιμο Καρέρα στο (κοντά) δίμηνο που βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ. Πως δηλαδή μέσα από τα παιχνίδια έχει καταφέρει ο Ιταλός τεχνικός να πάρει σαφή γεύση από όλο το δυναμικό της Ενωσης, χρησιμοποιώντας 28 συνολικά ποδοσφαιριστές (κάτι που αποτελεί πρωτοσέλιδο στη σημερινή "ΩΡΑ" άλλωστε).

Με αυτόν τον τρόπο, ο Καρέρα προφανώς έχει ανοίξει το rotation, βλέποντας εμπράκτως το τι έχει στα χέρια του. Και ανάλογα, το που και σε ποιους μπορεί να στηριχτεί εν όψει της νέας σεζόν. Πάντα φυσικά με την προϋπόθεση πως ο Ιταλός θα παραμείνει στον πάγκο των "κιτρινόμαυρων".

Απόρροια του εν λόγω ρεπορτάζ και τα… παρελκόμενα, αφορούν μεμονωμένες περιπτώσεις. Κλωναρίδης και Χουλτ για παράδειγμα, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Σίγουρα ο Ελληνας επιθετικός έχει επανέλθει στο rotation, ο Σουηδός παραμένει αναπόσπαστο μέλος του, ουσιαστικά εναλλασσόμενος με τον Λόπες στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο είναι εξαιρετικά πρώιμο να ειπωθεί και να εκτιμηθεί το οτιδήποτε αναφορικά με αλλαγή των σκέψεων των υπεύθυνων της Ένωσης για προσπάθεια να τους διατηρήσει στο ρόστερ, ανανεώνοντας τα συμβόλαιά τους.

Ακόμη πιο ανοιχτό είναι το θέμα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός έχει option για επέκταση ενός ακόμη χρόνου στο συμβόλαιό του.  Για την αξία του, ούτε λόγος. Η ευπάθεια του σε συνδυασμό με την ηλικία του είναι αυτή που προβληματίζει για το αν η Ένωση θα μπει σε διαδικασία να κάνει χρήση αυτής της option. Δεδομένη η ενίσχυση στους στόπερ το καλοκαίρι (πιθανότατα όχι μόνο με έναν ποδοσφαιριστή), δεδομένη και η πρόθεση να παραμείνει ο Τσιγκρίνσκι, αλλά με συμφωνία διαφορετική από την προβλεπόμενη.

Οσον αφορά τον Βράνιες. Ο Βόσνιος ήταν με το ένα πόδι εκτός Δικεφάλου τον Νοέμβριο (υπενθυμίζουμε ήταν τιμωρημένος από την ομάδα), η Ενωση ψάχτηκε ακόμη και για πρόωρο τερματισμό του δανεισμού του, ωστόσο το πρόσωπο του με τον Καρέρα στον πάγκο είναι τελείως διαφορετικό τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Με την προϋπόθεση πως θα παραμείνει έτσι ως το τέλος της σεζόν (για τον εκρηκτικό και απρόβλεπτο Βράνιες μιλάμε…) δεν αποκλείεται αυτός να είναι ο ένας από τους δύο στόπερ που θα αναζητήσει η ΑΕΚ το καλοκαίρι.

Υπενθυμίζουμε πως τώρα είναι δανεικός από την Αντερλεχτ, χωρίς καμία πρόσθετη παράμετρο στο deal δανεισμού. Δηλαδή, αν και εφόσον η… μεταστροφή ολοκληρωθεί (τόσο στο πρόσωπο του Βράνιες όσο και στην εκτίμηση των υπεύθυνων της Ένωσης), θα πρέπει να υπάρξει νέος γύρος διαπραγμάτευσης με τον βελγικό σύλλογο, είτε για την αγορά του Βόσνιου (δύσκολο ως απίθανο) είτε για έναν νέο δανεισμό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή με "κλεισμένη" μεταγραφή στην ΑΕΚ - "Ναυάγιο" στο deal - "Ξέμεινε" στην Ένωση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags