Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατομικό πρόγραμμα για Βιεϊρίνια και Ίνγκασον μετά τον Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-07 20:02:00

Απρόοπτο στον ΠΑΟΚ μετά τον Παναθηναϊκό - Προβλήματα τραυματισμών για δύο βασικούς

Sportdog Team
Απρόοπτο στον ΠΑΟΚ μετά τον Παναθηναϊκό - Προβλήματα τραυματισμών για δύο βασικούς

Θα τους έχει στη διάθεσή του ο Φερέιρα;
 

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια και ο Σβέριρ Ίνγκασον έκαναν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εξαιτίας μικροπροβλημάτων που αποκόμισαν από το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Αντιθέτως, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συμμετείχε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή (09.02) στις 18:00 στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League 2019-20.

Την Παρασκευή (07.02) παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στη Νέα Μεσημβρία. Οι βασικοί στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν μέρος της προπόνησης και συνέχισαν με αποφόρτιση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, rondo, μαθήματα τακτικής από το τεχνικό επιτελείο, με ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Ίνγκι Ίνγκασον ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα εξαιτίας μικροχτυπημάτων που είχαν από το ματς της περασμένης Τετάρτης (05.02), ενώ ο Λέο Ζαμπά παρέμεινε κλινήρης λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το Σάββατο (08.02) στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags