Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την αποστολή με ΟΦΗ ο Φερέιρα - Μεγάλη επιστροφή και μια σημαντική απουσία
| 2020-02-08 15:00:00

Ανακοίνωσε την αποστολή με ΟΦΗ ο Φερέιρα - Μεγάλη επιστροφή και μια σημαντική απουσία

Sportdog Team
Ανακοίνωσε την αποστολή με ΟΦΗ ο Φερέιρα - Μεγάλη επιστροφή και μια σημαντική απουσία

Δείτε αναλυτικά τους "εκλεκτούς" του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Την αποστολή για το αυριανό (9/2) παιχνίδι με τον ΟΦΗ ανακοίνωσε ο Αμπέλ Φερέιρα, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή τους Βιεϊρίνια και Ίνγκασον, αλλά και τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στο τέλος του 2019.

Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Πέλκας, που ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί εν όψει της συνέχειας.

Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς: 

«Ενδιάμεσα σε συνεχόμενους αγώνες η προετοιμασία μιας ομάδας θα έπρεπε να μπαίνει σε εισαγωγικά. Τουλάχιστον στο αθλητικό κομμάτι. Διότι έχει περισσότερο χαρακτήρα διαχείρισης, συντήρησης κι ενεργοποίησης. Όλο το υπόλοιπο έχει να κάνει με το ψυχολογικό κομμάτι.

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει μάθει να ζει στα άκρα και πλέον έχει αναπτύξει… αντισώματα προκειμένου να μπορεί ν’ αντιδράσει και ν’ αποδεικνύει συνεχώς το μέταλλό του. Τέτοιο χαρακτήρα έχει και το ματς της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ. 

Γιατί όπως ακριβώς ένα παιχνίδι δεν αρκεί για ν’ αποδομηθούν τα πάντα, έτσι κι ένα παιχνίδι δεν είναι αρκετό για να ξεχαστούν όλα.Απέναντι σε μια ομάδα που έχει μάθει και της αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ καλείται να δείξει την ίδια ένταση και μαχητικότητα για να πάρει τους τρεις βαθμούς

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Αουγκούστο , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Εσίτι , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Λημνιός , Σφιντέρσκι , Άκπομ .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags