Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Άσχημα μαντάτα με Λάζαρο - Μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης
| 2020-02-08 17:25:00

Άσχημα μαντάτα με Λάζαρο - Μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Άσχημα μαντάτα με Λάζαρο - Μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό - Τι θα κάνει ο Μαρινάκης

Δεν έπιασε το μπόνους συμμετοχών. Κρίσιμη απόφαση...

Ολυμπιακός - Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Σε έντεκα μέρες συμπληρώνει έναν χρόνο από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε. Χρειάστηκε 10 μήνες για να επιστρέψει, με την αποθεραπεία του να περνάει διάφορα στάδια και να καθυστερεί λόγω διάφορων υποτροπών.

 Όπως φαίνεται όμως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ακόμη, δεν είναι στο 100%. Νέος τραυματισμός, μυϊκός όπως λένε στον Ολυμπιακό, τον έχει αφήσει εκτός δράσης τις τελευταίες τρεις εβδομάδες και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε στην επερχόμενη φιλοξενία του Ατρόμητου. 

Ο Λάζαρος συμπλήρωσε τον περασμένο Δεκέμβριο τα 33 του χρόνια. Αρκετά επιβαρυμένος έτσι κι αλλιώς με τα χρόνια από διάφορους τραυματισμούς, είναι πλέον σε ηλικία που το κορμί αργεί να ξεπεράσει τα προβλήματα. Και το timing φαίνεται πως είναι το χειρότερο δυνατό για τον διεθνή εξτρέμ. Το συμβόλαιο που έχει με τους «ερυθρόλευκους» ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Σε αυτό προβλέπονταν αυτόματη επέκταση για έναν ακόμη χρόνο σε περίπτωση που αγωνίζονταν στο 60% των παιχνιδιών του Ολυμπιακού. 

Νούμερο που δεν πρόκειται να φτάσει ο Λάζαρος εξαιτίας της μακροχρόνιας απουσίας του, οπότε πρακτικά, για τον Ολυμπιακό πέραν της εκκρεμότητας που υπάρχει με το συμβόλαιο του Ομάρ, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, προστίθεται πλέον και αυτή του Ελληνα μεσοεπιθετικού, αφού πρακτικά μένει και αυτός ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ιδιαίτερο το θέμα προφανώς για τους «ερυθρόλευκους», ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το ξεχωριστό παρελθόν και τρόπο που τον έφερε στο «Καραϊσκάκη», αυτονόητο πως επιβάλει ιδιαίτερη και προσεκτική διαχείριση που δικαιωματικά ξεχωρίζει από τον… σωρό. Δεδομένα ωστόσο στην όποια απόφαση θα παίξουν ρόλο τόσο η ιατρική κατάσταση του Λάζαρου, όσο και η ηλικία του.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εντυπωσιακή μελαχρινή... τρέλανε την Αγ. Παρασκευή - Γυναικάρα η Πένυ και χωρίς ρούχα (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags