Facebook Pixel Όταν ο Βουτσάς «έκλαψε» στο Sportdog για το γήπεδο της ΑΕΚ!
| 2020-02-08 19:50:00

Όταν ο Βουτσάς «έκλαψε» στο Sportdog για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Sportdog Team
Όταν ο Βουτσάς «έκλαψε» στο Sportdog για το γήπεδο της ΑΕΚ!

Ο μεγάλος ηθοποιός δίνει μάχη για τη ζωή και όλοι οι Ενωσίτες στέκονται στο πλευρό του.

Κρίσιμες ώρες για την υγεία του Κώστα Βουτσά. Ο αγαπημένος ηθοποιός του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, σύμφωνα με το «Ελα Χαμογέλα» του OPEN TV, υπέστη λοίμωξη αναπνευστικού. Μετά την εισαγωγή του κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μεγάλη ανησυχία για την υγεία του Βουτσά έχουν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Ο λόγος είναι προφανής. Ο κωμικός είναι δηλωμένος Ενωσίτης.

Μάλιστα ο Βουτσάς είχε επιβεβαιώσει στο Sportdog την πληροφορία που είχε, ότι συμμετείχε σε βίντεο που παίχτηκε στην παρουσίαση της «Αγιάς Σοφιάς» στη Στέγη Γραμμάτων και Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση.

Στη συνέντευξη (θυμηθείτε εδώ) που είχε παραχωρήσει στον Χρήστο Κωνσταντινίδη είχε αποκαλύψει, ότι ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης του είχε ζητήσει να ενσαρκώσει τον ρόλο ενός ΑΕΚτζή παππού, ο οποίος στα χαλάσματα του «γκρεμισμένου» γηπέδου της ομάδας εξιστορούσε στο εγγονάκι του τις μεγάλες στιγμές που έζησε εκεί η αγαπημένη του «Ένωση» και εξομολογούταν πως περίμενε να μπει στο νέο σπίτι της, στην ιστορική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags