Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτόν "καπελώνει" Ρόκα ο Αλαφούζος - Μιλάει απευθείας με τον παικταρά - Του δίνει "χρυσάφι";
| 2020-02-08 22:37:00

Γι’ αυτόν "καπελώνει" Ρόκα ο Αλαφούζος - Μιλάει απευθείας με τον παικταρά - Του δίνει "χρυσάφι";

του Νίκου Στεργίου
Γι’ αυτόν "καπελώνει" Ρόκα ο Αλαφούζος - Μιλάει απευθείας με τον παικταρά - Του δίνει "χρυσάφι";

Νέα δήλωση-φωτιά. Επιβεβαίωση sportdog! Μετά το Euro... 

Παναθηναϊκός: Από την πρώτη στιγμή που οι συμπατριώτες του, στα  μέσα της περασμένης εβδομάδας, έσπευσαν να τον… επαναφέρουν στην Γκέτεμποργκ εν όψει του καλοκαιρού, στο sportdog διαβάσατε πως το συγκεκριμένο σενάριο είναι τουλάχιστον αβάσιμο. Και οι πρόσφατες δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ, αν μη τι άλλο επιβεβαιώνουν τον «σκύλο».

«Είναι λογικό με δεδομένη τη σχέση με την Γκέτεμποργκ να υπάρχει αυτό το σενάριο. Η επιστροφή μου δεν είναι πιο κοντά απ' ό,τι ήταν πριν έξι μήνες. Μίλησα με τον εκπρόσωπό μου και με ρώτησε τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν έχω ιδέα πως προέκυψαν όλα αυτά. Είμαι ανοιχτός να ακούσω κάθε πρόταση. Δεν κλείνω καμία πόρτα. Αυτό που μπορώ να πω, είναι πως δεν είμαι σε διαπραγματεύσεις με καμία ομάδα. Κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε στη Σουηδία, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει το πότε. Δεν αισθανόμαστε πως η καριέρα μου πλησιάζει στο τέλος της», οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Σουηδού επιθετικού.

Ξεκάθαρες και… συνηθισμένες για Μπεργκ. Με το Euro να έρχεται το καλοκαίρι και τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού στα βασικά πλάνα της εθνικής Σουηδίας, οποιαδήποτε συζήτηση για τον επόμενο σταθμό του είναι τουλάχιστον πρώιμη. Ειδικά για όσους γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται και αποφασίζει ο 34χρονος φουνταριστός.

Για να μη μακρηγορούμε και επειδή το σενάριο της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό θα παίζει ώσπου ο ίδιος ο Μπεργκ αποφασίσει τι θα κάνει, βαθιά όμως μέσα στο επόμενο καλοκαίρι. Ο δίαυλος επικοινωνίας, απ’ ευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο, υφίσταται και συντηρείται. Ο Σουηδός και η οικογένεια του δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να επιστρέψουν στην Αθήνα, όπου (όπως και στο Γκέτεμποργκ) έχουν αγοράσει σπίτι.

Και φυσικά, επειδή γράφτηκε και αυτό, ο Τσάβι Ρόκα δεν έχει «κόψει» την πιθανότητα επιστροφής του Μπεργκ λόγω της ηλικίας του. Η συγκεκριμένη απόφαση δεν περνάει από τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή ούτε και έχει να κάνει με οπουδήποτε κριτήριο διαχειρίζεται ο ίδιος. Εξαρτάται αποκλειστικά από τη δυνατότητα που έχει ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού να προσφέρει ένα συμβόλαιο και συνθήκες (κυρίως) που θα δελεάσουν τον Μπεργκ και την οικογένεια του για να αποφασίσει υπέρ της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό το προσεχές καλοκαίρι. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΑΛΟΣ: Διάσημη Ελληνίδα youtuber και τραγουδίστρια γυμνή στο Playboy - Αποκάλυψη! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags