Facebook Pixel Λίβερπουλ: Θα χάσει αυτό το πρωτάθλημα στην Αγγλία, μόνο στην περίπτωση που οι παίκτες της αποδειχθούν... ιδανικοί αυτόχειρες.
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-09 13:18:00

Ποσό που προκαλεί δέος! Αυτό το πριμ θα μοιραστούν στη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα

Sportdog Team
Ποσό που προκαλεί δέος! Αυτό το πριμ θα μοιραστούν στη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα

Λέτε να το χάσουν;
 

Λίβερπουλ: Θα χάσει αυτό το πρωτάθλημα στην Αγγλία, μόνο στην περίπτωση που οι παίκτες της αποδειχθούν... ιδανικοί αυτόχειρες.

Απομένουν 13 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πιό δύσκολου πρωταθλήματος στην Ευρώπη και η «αρμάδα» του Γιούργκεν Κλοπ έχει «κτίσει» διαφορά 22 (!) βαθμών από την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, ο Σαντιό Μανέ και η παρέα τους, εισπράττουν ετησίως πολλά χρήματα, όμως σε περίπτωση κατάκτησης του τίτλου, θα μοιρασθούν επιπλέον 4,7 εκατομμύρια ευρώ!

 Και όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», η ... διανομή του συγκεκριμένου ποσού, θα γίνει ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών κάθε ποδοσφαιριστή στο πρωτάθλημα. Για να γίνει, στόσο, αντιληπτό το οικονομικό μέγεθος των «κόκκινων» αλλά και των ομάδων αυτού του βεληνεκούς, τα χρήματα που εισέπραξε ο σύλλογος από την περυσινή κατάκτηση του Champions League, έφθασαν στα 8,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags