Facebook Pixel Απίστευτος Αραούχο: "Είναι συγκινητικό - Δεν ήρθα για τα χρήματα, αλλά για..."
| 2020-02-09 23:00:00

Απίστευτος Αραούχο: "Είναι συγκινητικό - Δεν ήρθα για τα χρήματα, αλλά..." - Ατακάρα για Λιβάγια!

Sportdog Team
Απίστευτος Αραούχο: "Είναι συγκινητικό - Δεν ήρθα για τα χρήματα, αλλά..." - Ατακάρα για Λιβάγια!

Αποθέωσε τον κόσμο της ΑΕΚ.

Με αποθεωτικά λόγια για τον κόσμο της Ένωσης μίλησε ο Σέρχιο Αραούχο μετά τη νίκη της κόντρα στον Παναθηναϊκό με δικό του γκολ. 

Ο Αργεντινός άσος αναφέρθηκε στο σύνθημα που άκουσε από τους οπαδούς της ΑΕΚ, την συνεργασία του με τον Λιβάγια, αλλά και στους Χιμένεθ και Καρέρα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο επιθετικός της Ένωσης στην κάμερα της NOVA: 

Για τα συναισθήματα του: Αισθάνομαι ευτυχής που είμαι εδώ. Θέλω να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα σε αυτά που ζητά ο προπονητής. Θέλω βελτίωση. Για τον Μάρκο, τι να πω. Χωρίς να κοιταζόμαστε μπορούμε να συνεννοηθούμε. Θέλω να συνεχίσω να βοηθάω την ΑΕΚ!

Για το ότι γίνεται σύνθημα στα χείλη των οπαδών της ΑΕΚ: Είναι η τρίτη φορά που γυρίζω. Σήμερα άκουσα το όνομα μου, είναι συγκινητικό, θα υποσχεθώ στον κόσμο πως αυτήν την απίστευτη αγάπη που μου δίνουν θα τους την επιστρέψω με τα γκολ μου.

Για τον Καρέρα: Είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι καλά, Μου δείχνει εμπιστοσύνη. Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις.

Για τα προηγούμενα γκολ που είχε πετύχει: Τα θυμάμαι το ένα με το αριστερό και το άλλο βρήκε στο δοκάρι και σκόραρα μετά. Με το αριστερό πάει καλά (γέλια). Το δεξί όχι και τόσο. (γέλια). Το σημερινό είναι καλύτερο, η ομάδα είχε καιρό να κερδίσει σε ντέρμπι, είναι καλύτερο και πιο σημαντικό το σημερινό. Βαθμολόγησε το γκολ με 8, μάλιστα ο Μάρκο!

Για το τι θα γίνει μετά το καλοκαίρι: Έχω πει ότι θέλω να μείνω εδώ και μετά το καλοκαίρι. Αν το θέλει ο θεός θα τα καταφέρουμε. Θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ μια έξτρα προσπάθεια. Δεν ήρθα εδώ για τα χρήματα, ήρθα εδώ για την αγάπη του κόσμου!

Τις διαφορές της ΑΕΚ που άφησε και της ΑΕΚ του Καρέρα που βρίσκει: Με τον Μανόλο είναι ξεχωριστή η σχέση μας. Με στήριξε σε δύσκολη στιγμή. Είναι δύσκολο να μπω σε αυτή τη σύγκριση. Αισθάνομαι καλά με τον Καρέρα. Σύντομα να τα καταφέρω και να βοηθήσω στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags