Facebook Pixel Serie A: Αδιανόητη ανατροπή της Ίντερ στο ντέρμπι με Μίλαν – Πάτησε κορυφή! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-09 23:47:00

Το… θαύμα του Μιλάνου – Αδιανόητη ανατροπή της Ίντερ στο ντέρμπι με Μίλαν – Πάτησε κορυφή! (Vid)

Sportdog Team
Το… θαύμα του Μιλάνου – Αδιανόητη ανατροπή της Ίντερ στο ντέρμπι με Μίλαν – Πάτησε κορυφή! (Vid)

Απίστευτη ματσάρα και 4-2 η Ίντερ!

Serie A: Σε ένα επικό ντέρμπι με απίθανη εξέλιξη και τρελό φινάλε, η Ίντερ γύρισε από το 0-2 και... ξέρανε τη Μίλαν, την οποία νίκησε με 4-2 και έπιασε τη Γιουβέντους στην κορυφή της βαθμολογίας!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Μίλαν, που πήρε προβάδισμα με 2-0 από το πρώτο ημίχρονο χάρη σε γκολ του Ρέμπιτς στο 40' και του Ιμπραΐμοβιτς στο 45+1'.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί αυτό που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ίντερ να αντεπιτίθεται και να φτάνει σε επική ανατροπή.

Στο 51' ο Μπρόζοβιτς μείωσε για την Ίντερ με φοβερό σουτ στην κίνηση και ο Βεσίνο ισοφάρισε σε 2-2 με πλασέ προ κενής εστίας. Όχι μόνο αυτό, αλλά στο 70' ο Ντε Φράι έδωσε προβάδισμα στους Νερατζούρι με ασύλληπτη κεφαλιά.

Στο φινάλε έσπασαν καρδιές, αφού ο Ιμπραΐμοβιτς έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει για τη Μίλαν, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι από τη μικρή περιοχή με κεφαλιά στο 89'.

Αντί να γίνει το 3-3, έγινε το 4-2 για την Ίντερ, με τον Λουκάκου να σκοράρει με κεφαλιά στο 93' και να πανηγυρίζει έξαλλα "σφραγίζοντας" μια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί "χρυσή" στο κυνήγι του τίτλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags