Facebook Pixel "Για 3-4 γκολ ο ΠΑΟ από τον ΠΑΟΚ - Θα διώξουν Μαρτίνς μετά την Τούμπα"
| 2020-02-10 14:19:00

"Για 3-4 γκολ ο ΠΑΟ από τον ΠΑΟΚ - Τι ισχύει για Ινσούα - Θα διώξουν Μαρτίνς μετά την Τούμπα"!

του Γιώργου Κτενά
"Για 3-4 γκολ ο ΠΑΟ από τον ΠΑΟΚ - Τι ισχύει για Ινσούα - Θα διώξουν Μαρτίνς μετά την Τούμπα"!

"Ρουκέτες" Βασιλόπουλου στο sportdog! Μένει ή φεύγει ο Φερέιρα;

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία τού Ολυμπιακού θα αποτελέσει ο Πέδρο Μαρτίνς, αν οι Πειραιώτες χάσουν στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Διευθυντής τής εφημερίδας Forza και πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ του Δικέφαλου, αναφέρθηκε ακόμα στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, στις δηλώσεις τού Γιώργου Δώνη, αλλά και στο εκ του πονηρού σενάριο που έχει δημιουργηθεί με τον ΠΑOΚ και τον Εμάνουελ Ινσούα.

"Μπορεί νίκη με 3-0 ή 4-0 ο ΠΑOΚ - Εκ του πονηρού το θέμα Ινσούα"

"Στόχος του ΠΑOΚ είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αυτό είναι δεδομένο. Ο Δώνης από την πλευρά του προσπαθεί να μεταφέρει άγχος στον ΠΑOΚ, που τον χαρακτήρισε φαβορί από τη μία, και παράλληλα προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των παικτών του από την άλλη. Γνωρίζει ότι παρόμοια παιχνίδια κρίνονται από την ψυχολογία. Τώρα για τη δήλωση ότι μπορεί να κερδίσει και 3-0 και 4-0 ο Παναθηναϊκός, αν μπορεί να κερδίσει αυτός ο Παναθηναϊκός τον ΠΑOΚ με τέτοιο σκορ, θα το δούμε την Τετάρτη το βράδυ. Η εικόνα που έχουμε από το παιχνίδι της Τούμπας, πάντως, είναι ότι ο ΠΑOΚ μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Και θα το είχε κάνει και στη Θεσσαλονίκη αν ο Λάμπρου δεν έχανε τις ευκαιρίες που έχασε", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog ο γνωστός δημοσιογράφος, λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι Κυπέλλου εναντίον του Παναθηναϊκού.



Ήρθε ξανά στο προσκήνιο το ενδιαφέρον τού ΠΑOΚ για τον Ινσούα, λίγα 24ωρα πριν από την ρεβάνς των δυο ομάδων. Ποια είναι η άποψή σας για το θέμα;

"Η περίοδος των μεταγραφών ολοκληρώθηκε στις 31 Γενάρη. Για τον ΠΑOΚ δεν υφίσταται κανένα θέμα, αυτό που ενδιαφέρει και απασχολεί ολόκληρο το οργανισμό του συλλόγου είναι η υλοποίηση των στόχων, δηλαδή η κατάκτηση εκ νέου του νταμπλ. Το θέμα με τον Ινσούα είναι εκ του πονηρού δημιουργημένο και για τις δύο ομάδες".

"Θα διώξει τον Πέδρο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό ο ΠΑOΚ αν..."

Από την άλλη έχει καθίσει η σκόνη στο θέμα τού ΠΑOΚ με την Ξάνθη.

"Η καταγγελία αποτελεί ξεκάθαρη σκευωρία, κατασκευασμένη από τον Ολυμπιακό και αφορά ένα μέρος σχεδίου αποπροσανατολισμού του ΠΑOΚ, με τη συμμετοχή ενός υπουργού της κυβέρνησης, του Αυγενάκη, οι πρακτικές του οποίου αποδοκιμάστηκαν από τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του, βάζοντάς τον στον πάγκο. Δεν θέλει η κυβέρνηση τέτοιου είδους εξαρτήσεις, όπως η εξάρτηση του Αυγενάκη από τον Μαρινάκη".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για το μέλλον του Φερέιρα στον ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει ρεπορτάζ που τον θέλει να φεύγει αν χάσει από τον Ολυμπιακό.

"Αν χάσει ο Ολυμπιακός από τον ΠΑOΚ, στην Τούμπα, τότε θα φύγει ο Πέδρο Μαρτίνς. Τι θα κάνει ο ΠΑOΚ με τον Φερέιρα, αφήστε να το δούμε. Άλλωστε μεσολαβούν πολλά παιχνίδια μέχρι τότε, κανείς δεν γνωρίζει πώς θα είναι οι δύο ομάδες τότε. Το μόνο που φοβάμαι είναι να μη βρεθεί άλλος ηθοποιός σαν τον Όσκαρ Γκαρσία εκείνη την ημέρα, με την ευκαιρία τής χθεσινής βραδιάς Όσκαρ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβα Μίνου στον αέρα της ΕΡΤ - Αυτός "τελειώνει" στον ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags