Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρελή "επιστροφή" - "Έγκλημα" από Φερέιρα - Πώληση... ΣΟΚ
| 2020-02-10 18:46:00

Τρελή "επιστροφή" στον ΠΑΟΚ - "Έγκλημα" από Φερέιρα - Πώληση... ΣΟΚ - Τους έκανε να κρυφτούν!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελή "επιστροφή" στον ΠΑΟΚ - "Έγκλημα" από Φερέιρα - Πώληση... ΣΟΚ - Τους έκανε να κρυφτούν!

Ποιον "κάρφωσε" ο Πορτογάλος; Τι... όνειρο είδαν; Απίθανα νούμερα...

ΠΑΟΚ: Ημέρα των φουνταριστών η χθεσινή. Αραούχο και Χασάν έκριναν τις νίκες ΑΕΚ και Ολυμπιακού αντίστοιχα, εκτός όμως από τους δύο που επέστρεψαν στα μέρη μας στην τελευταία μεταγραφική περίοδο, είχαμε και την «επιστροφή» του Τσούμπα Ακπομ.

O Αγγλος έπαιξε βασικός για μόλις δεύτερη φορά στο 2020 σε αγώνα πρωταθλήματος. Προφανής η προτίμηση του Αμπέλ Φερέιρα στον Κάρελ Σβιντέρσκι, πολλές και έντονες οι φήμες, από το φθινόπωρο κιόλας, που ο 25χρονος επιθετικός έχασε τη θέση βασικού στην ενδεκάδα των πρωταθλητών, που ήθελαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ψάχνονται προκειμένου να του βρουν ομάδα στην περασμένη μεταγραφική περίοδο.

Φημολογία που ενισχύθηκε δημοσίως και από τον ίδιο τον Φερέιρα, ο οποίος είχε τονίσει πως θα ήθελε έναν ακόμη επιθετικό στο ρόστερ. Και από την στιγμή που η προτίμηση του ήταν σαφής στον Πολωνό, τότε μοιραία, αυτή του η ατάκα – επιθυμία "έδειχνε" τον Ακπομ.

Η αλήθεια είναι πως στον Δικέφαλο το προσπάθησαν να βρουν πρόταση που να τους ικανοποιεί για τον Αγγλο. Εφτασαν να ρίξουν στα… πατώματα τις απαιτήσεις τους, να απευθυνθούν σε όλη την Ευρώπη,  αλλά πέραν ενός αμυδρού ενδιαφέροντος από την Σλάβια Πράγας, ουσιαστικά δεν υπήρχε ανταπόκριση και έτσι ο Ακπομ παρέμεινε στο ρόστερ.

Χθες, για λόγους rotation, στο πλαίσιο του εκτεταμένου που έκανε ο Φερέιρα, βρέθηκε ξανά βασικός. Και το εξαργύρωσε πετυχαίνοντας δύο γκολ κάτι που στη θητεία του στον ΠΑΟΚ έχει κάνει μόνο μια φορά ξανά. Πέρυσι, πάνω κάτω τέτοια εποχή (27 Ιανουαρίου), πάλι στην Τούμπα, πάλι κόντρα στον ΟΦΗ, πάλι με τελικό σκορ 4-0!

Το αξιοσημείωτο είναι πως με τα δύο του χθεσινά γκολ ο Ακπομ έφτασε τα 6 στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας την περυσινή του επίδοση σε όλη τη χρονιά! Φέτος τα έχει πετύχει με 799 λεπτά συμμετοχής και μόλις έξι φορές βασικός, πέρυσι, τα σημείωσε παίζοντας συνολικά 1269 λεπτά και έχοντας 13 συμμετοχές ως βασικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κόλαση στο Open με Κάκο - Τρελάθηκε ο Βέργης, "πέσιμο" σε Κόλκα - Παραλίγο... ξύλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags