Facebook Pixel Παναιτωλικός - Βόλος: Απίστευτο φινάλε στο Αγρίνιο - Ο Βόλος... ξέρανε τον Παναιτωλικό στο 96’! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-10 20:07:00

Απίστευτο φινάλε στο Αγρίνιο - Ο Βόλος... ξέρανε τον Παναιτωλικό στο 96’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο φινάλε στο Αγρίνιο - Ο Βόλος... ξέρανε τον Παναιτωλικό στο 96’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκλεψαν τον βαθμό (1-1) στην εκπνοή οι Βολιώτες!

Το πρώτο γκολ του Αντονί Μουνιέ με τη φανέλα του Παναιτωλικού δεν στάθηκε αρκετό για τους Αγρινιώτες ώστε να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη, καθώς ο Βόλος βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Δημόπουλο στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και δικαιώθηκε για την υπεροχή της στο 42', με τον Μουνιέ να εκμεταλλεύεται ασταθή επέμβαση του Γκαραβέλη σε σουτ του Ντίας και να σκοράρει από κοντά.

Ο διαιτητής Κατσικογιάννης υπέδειξε πέναλτι για τον Βόλο, ωστόσο το πήρε πίσω μετά από εξέταση του VAR γιατί αποδείχθηκε πως η παράβαση έγινε έξω από την περιοχή.

Στο 62' ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι με τον Άλβαρεζ και αφού δεν κατάφερε να "καθαρίσει" το ματς, την... πάτησε στις καθυστερήσεις.

Στο 91' ο Παναιτωλικός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντίας με δεύτερη κίτρινη, ενώ στο 95' με παίκτη λιγότερο έμεινε και ο Βόλος, λόγω αποβολής του Μάντζη με απευθείας κόκκινη.

Παρ' όλα αυτά, οι Βολιώτες βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στην ισοφάριση, με τον Δημόπουλο να μένει ολομόναχος έπειτα από εκτέλεση φάουλ και φάση διαρκείας στα καρέ του Παναιτωλικού και να σκοράρει από κοντά με το δεξί.

Το τελικό 1-1 διατήρησε τον Παναιτωλικό στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς, τέσσερις πάνω από τον Πανιώνιο. Όσο για τον Βόλο, είναι 11ος με 26 πόντους, απέχει όμως μόλις δύο από τις θέσεις των πλέι οφ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags