Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: "Τρέλα" Ινσούα - Απίστευτο τι κάνει για να προλάβει το ντέρμπι!
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-10 21:45:00

"Τρέλα" Ινσούα ενόψει ΠΑΟΚ - Απίστευτο τι κάνει για να προλάβει το ντέρμπι!

Sportdog Team
"Τρέλα" Ινσούα ενόψει ΠΑΟΚ - Απίστευτο τι κάνει για να προλάβει το ντέρμπι!

Ρεσιτάλ... αυταπάρνησης από τον άσο του Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ο Εμάνουελ Ινσούα εξακολουθεί να θεωρείται αμφίβολος για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου, ωστόσο ο Αργεντινός δεν είναι διατεθειμμένος να χάσει το μεγάλο ματς του ΟΑΚΑ.

Ο Ινσούα αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο, το οποίο είναι πρησμένο στο σημείο όπου πρόσφατα ο παίκτης έκανε καθαρισμό, συνεπώς εάν ο Αργεντινός αγωνιστεί κανονικά κινδυνεύει στη συνέχεια να μείνει εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα, μεγαλύτερο του ενός μήνα.

Το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού δεν εμφανίζεται αισιόδοξο για τη συμμετοχή του Ινσούα στον επαναλητικό της Τετάρτης, αλλά ο ίδιος δηλώνει συνεχώς πως δεν προτίθεται να χάσει το σπουδαίο παιχνίδι, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα το πληρώσει με μεγαλύτερη απουσία από την αγωνιστική δράση!

Πάντως, οι Πράσινοι δύσκολα θα ρισκάρουν να πάθει ζημιά ο Ινσούα και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις της αυριανής προπόνησης. Σήμερα ο Αργεντινός μπακ έκανε θεραπεία και αύριο θα φανεί το αν ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ ή όχι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags