Facebook Pixel Sportdog.gr | Σχόλιο Δούκα για Καλπαζίδη και ποστάρισμα με Καραπαπά: «Σκάνδαλο του αιώνα»
| 2020-02-10 22:12:00

Σχόλιο Δούκα για Καλπαζίδη και ποστάρισμα με Καραπαπά: «Σκάνδαλο του αιώνα»

Sportdog Team
Σχόλιο Δούκα για Καλπαζίδη και ποστάρισμα με Καραπαπά: «Σκάνδαλο του αιώνα»

Πήρε θέση ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σχόλιο πάνω στο σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό των ΠΑΟΚ-Ξάνθης έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας των Θεσσαλονικιών, Λευτέρης Δούκας.

Με ποστάρισμα στη σελίδα του στο Facebook ο Δούκας ειρωνεύεται όσα έχουν διαρρεύσει για τη σχέση του Καλπαζίδη με τη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για το σκάνδαλο του αιώνα.

«Στο ξεκίνημα μίλησαν για «σκάνδαλο του αιώνα», αναφερόμενοι στον έλεγχο της ΠΑΕ Ξάνθη, μέσω συνδεδεμένων εταιριών και πρόσωπο κλειδί, κάποιον συγγενή 3ου βαθμού του Ιβάν Σαββίδη.

Αφού επί 15 ημέρες έψαχναν μάταια να ανακαλύψουν συνδεδεμένες εταιρίες (το επιβεβαιώνει μέχρι και η Αυγενάκεια επιτροπή, μέσω της σημερινής γνωμοδότησης), εφηύραν νέο αφήγημα για παρένθετα πρόσωπα, που δεν είναι απαραίτητο να συνδέονται με συγγένεια!

Πάνω στην απόγνωση, η επικοινωνιακή προπαγάνδα παρουσιάζει τον Καλπαζίδη ως μέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οπότε μην εκπλαγείτε αν διαβάσετε προσεχώς πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι παρένθετο πρόσωπο, μέσω του οποίου ο ανιψιός του, ελέγχει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!!

Αυτό θα είναι το σκάνδαλο, της χιλιετίας...», αναφέρει η ανάρτηση του Δούκα, ο οποίος τη συνόδεψε με ένα σκριν σοτ από τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags