Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος πήγε στην UEFA για την άρση του ευρωπαϊκού αποκλεισμού
| 2020-02-10 23:48:00

Μεγάλη κίνηση Αλαφούζου για να "απογειώσει" τον ΠΑΟ - Συνάντηση κορυφής - Ραγδαίες εξελίξεις!

Sportdog Team
Μεγάλη κίνηση Αλαφούζου για να "απογειώσει" τον ΠΑΟ - Συνάντηση κορυφής - Ραγδαίες εξελίξεις!

Είδηση που θα "φτιάξει" τους οπαδούς του Τριφυλλιού!

Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με αξιωματούχους της UEFA προκειμένου να επιτύχει την άρση του ευρωπαϊκού αποκλεισμού του Παναθηναϊκού!

Τις προηγούμενες ημέρες ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού επισκέφθηκε τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και συναντήθηκε με ανθρώπους της.

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρέθεσε στοιχεία για την βελτίωση στα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, τη μείωση του χρέους και την σφιχτή οικονομική πολιτική ποιυ εφαρμόζει η "πράσινη" ΠΑΕ.

Πάντως, το αν θα μπορέσει να πετύχει την άρση του αποκλεισμού μια σεζόν νωρίτερα από το προβλεπόμενο θα φανεί το επόμενο διάστημα, αφού δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση.

Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί με ποινή ευρωπαϊκού αποκλεισμού με τριετή αναστολή το 2018, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις διοργανώσεις της UEFA από το καλοκαίρι 2021 και έπειτα.

Ωστόσο, οι Πράσινοι προσπαθούν να κερδίσουν το δικαίωμα να βγουν στην Ευρώπη ήδη από το φετινό καλοκαίρι, κάτι που αν επιτευχθεί θα αλλάξει άρδην τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας για την παρούσα σεζόν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags