Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέα μεταγραφάρα μετά τον Αραούχο, του δίνει συμβόλαιο 2.000.000!
| 2020-02-11 10:49:00

Τρέλα Τίγρη! Νέα μεταγραφάρα μετά τον Αραούχο - Είναι... κλεισμένος - Του δίνει συμβόλαιο 2.000.000!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρέλα Τίγρη! Νέα μεταγραφάρα μετά τον Αραούχο - Είναι... κλεισμένος - Του δίνει συμβόλαιο 2.000.000!

Κάνει "παπάδες". Προχωρημένες συζητήσεις. Eπιβεβαίωση sportdog.

Τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και άλλα δύο στο Κύπελλο. Χωρίς καν να έχει κλείσει μήνα. Τόσο χρειάστηκε στον Νταβίντ Σιμάνσκι να γίνει αναντικατάστατο γρανάζι της ενδεκάδας της ΑΕΚ, ιδανικός εκφραστής των σκέψεων και της φιλοσοφίας του Μάσιμο Καρέρα στο κέντρο της Ένωσης.

Επιτυχημένη ήδη η προσθήκη του διεθνούς Πολωνού μέσου, όπως σας είχε αποκαλύψει πολύ έγκαιρα το sportdog, χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει. Η αξία του συνεπώς προφανής, περίοδος περαιτέρω κρίσης και αξιολόγησης περιττή, συνεπώς, η απόφαση για την χρήση του buy-out του Σιμάνσκι από την Αχμάτ Γκρόζνι ειλημμένη σχεδόν... αυτόματα, με την πρώτη αγωνιστική εικόνα του Πολωνού.

Buy-out που έχει οριστεί στο 1,5 εκατ. ευρώ και προβλέπει την καταβολή του σχετικού ποσού σε τρεις ισόποσες δόσεις των 500.000 ευρώ ως το καλοκαίρι του 2021. Στα σημερινά ρεπορτάζ καταγράφεται αυτό που το sportdog είχε επισημάνει μέρες τώρα, πως δηλαδή στην AEK δεν πρόκειται να αφήσουν την ευκαιρία - όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα- ανεκμετάλλευτη και ούτε θα περιμένουν την ύστατη ώρα για να ενημερώσουν τον ρωσικό σύλλογο πως θα αγοράσουν τον Σιμάνσκι.

Ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικές διαδικασίες, προβλεπόμενες βάσει αυτών το σχετικό παζάρι μήπως και επιτευχθεί κάποια καλύτερη τιμή, αλλά ανεξαρτήτως της επιτυχίας ή όχι της εν λόγω προσπάθειας, το δεδομένο υφίσταται και δεν αλλάζει.

Ο Σιμάνσκι θα αγοραστεί από την AΕΚ και έτσι θα ενεργοποιηθεί και το δικό του συμβόλαιο, στο οποίο έχει ήδη συμφωνήσει (δείγμα ακόμη της σχετικής πρόθεσης αγοράς που προϋπήρχε) και θα τον κρατήσει με τα κιτρινόμαυρα για την επόμενη τετραετία (ως το καλοκαίρι του 2024 δηλαδή) με συνολικές απολαβές που θα ξεπερνούν κατά τι τα 2 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συμφώνησε με Ουζουνίδη! Top ελληνική ομάδα τον ανακοινώνει από ώρα σε ώρα - Μεγάλη επιστροφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags