Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Τότε έρχονται στην Ελλάδα UEFA και FIFA!
| 2020-02-11 13:25:00

Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Τότε έρχονται στην Ελλάδα UEFA και FIFA!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Τότε έρχονται στην Ελλάδα UEFA και FIFA!

Τι ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά από όσα ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Συγκεκριμένα, ενημέρωσε ότι στις 25 Φεβρουαρίου θα έρθει στην Ελλάδα ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον αντιπρόεδρο της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ, κάτι το οποίο σας είχε μεταφέρει πριν λίγες ημέρες σε δικό του ρεπορτάζ και το newpost.gr.

Οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν πως έχει «κλειδώσει» ο οδικός χάρτης της εν λόγω συνάντησης και απομένει η ολοκλήρωση των παρεμβάσεων που θα προωθηθούν με τη μορφή νομοθετικής ρύθμισης.

Το «Μνημόνιο Συναντίληψης» που θα ενεργοποιεί την κατάθεση προτάσεων από την UEFA, πρόκειται να υπογραφεί από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον κ. Σέφεριν παρουσία του Γκρεγκ Κλαρκ.

Αμέσως μετά η πρόταση θα δοθεί στις ομάδες και θα έχει χαρακτήρα «do or die», καθώς εάν δεν γίνει δεκτή θα αποκλειστούν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από την πλευρά της η FIFA, σημείωσε αναφορικά με τις συναντήσεις: «Με την ενθάρρυνση των ελληνικών αρχών, ο Κλαρκ διαβεβαίωσε ότι η FIFA, σε συνεργασία με την UEFA και την ΕΠΟ, θα κάνουν τα πάντα για να δώσουν λύση στα ζητήματα που επηρεάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags