Facebook Pixel ΑΕΚ: Στον "αέρα" το μεγαλύτερο όνομα - Κόβουν την οψιόν ανανέωσης - Μένει μόνο με... ψαλίδι!
| 2020-02-11 18:04:00

Στον "αέρα" το μεγαλύτερο όνομα της ΑΕΚ - Κόβουν την οψιόν ανανέωσης - Μένει μόνο με... ψαλίδι!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Στον "αέρα" το μεγαλύτερο όνομα της ΑΕΚ - Κόβουν την οψιόν ανανέωσης - Μένει μόνο με... ψαλίδι!

Τον... τρώνε ηλικία, τραυματισμοί. Τρελή "παπάτζα". Ποιος Χιμένεθ;

ΑΕΚ: Μάνταλος, Μπακάκης, Λιβάγια, Φετφατζίδης, Ινσούα, Αραούχο. Ολοι τους «έπαιξαν» κατά τη διάρκεια της περασμένης μεταγραφικής περιόδου ως στόχοι της Αλ Ουάχντα. Της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία που μπήκε στη μεταγραφική καθημερινότητα της Ελλάδας και έγινε… μόδα εξαιτίας της προσέγγισης που έκανε άνθρωπος της στην ΑΕΚ για τον Πέτρο Μάνταλο.

Και παρότι αυτή ήταν σε επίπεδο μόνο ενός ραντεβού, όπου και διαπιστώθηκε τεράστια απόσταση (και γνωστοποιήθηκε στον Ιλια Ιβιτς, ο οποίος και έκανε αυτό το ραντεβού με τον απεσταλμένο της Αλ Ουάχντα), αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να… ξεχειλωθεί η παρουσία του αραβικού club και να παρουσιαστεί πως κινείται για οτιδήποτε αξιόλογο υπάρχει στη Super League.

Η πραγματικότητα; Τίποτα απολύτως δεν έγινε. Και αυτό γιατί, κόντρα στις δοξασίες που θέλει τους συλλόγους από την αραβική χερσόνησο να προσφέρουν χρήμα  με ουρά, η συγκεκριμένη ομάδα, βγήκε όντως στην αγορά με πολύ συγκεκριμένο μπάτζετ και με διάθεση, αν και εφόσον «ψωνίσει» τελικά από την Ελλάδα να μην ξοδέψει πάνω από 1-1,5 εκατ. ευρώ για αγορά ποδοσφαιριστή.

Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό πως τόσα είχε ενημερώσει τον Ιβιτς πως μπορεί να προσφέρει για τον Μάνταλο, ενώ ακόμη χαρακτηριστικότερο είναι πως η συμφωνία που είχε πετύχει με τη Λας Πάλμας για τον Αραούχο (πριν την «κάψει» ο ίδιος ο Αργεντινός) πρόβλεπε δανεισμό και καλοκαιρινή option αγοράς!

Σήμερα, γίνεται λόγος στον Τύπο για πρόθεση της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ να διεκδικήσει το καλοκαίρι, οπότε και πρακτικά μένει ελεύθερος, τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Καμία τέτοια πρόθεση. Αφενός ο Ουκρανός «κόβεται» λόγω ηλικίας, αφού περπατάει στα 34, που για τη συγκεκριμένη αγορά είναι ηλικία που πλέον δεν συγκινεί και δεν ενδιαφέρει.

Αφετέρου το ιστορικό του με τους τραυματισμούς αποτρέπει, ενώ και ο ίδιος ο «Τσίγκρι» δεν ενδιαφέρεται. Ακόμη ακόμη και η σύνδεση με την παρουσία του Χιμένεθ στο πάγκο της Αλ Ουάχντα είναι άκρως επισφαλής, αφού ως το καλοκαίρι, το πιθανότερο (αν όχι σίγουρο) είναι πως ο Ισπανός δεν θα βρίσκεται εκεί.

Τίποτα λοιπόν για να δούμε παραπάνω στο συγκεκριμένο σενάριο, το μόνο που παίζει για το (άμεσο) μέλλον του Ουκρανού στόπερ είναι οι συζητήσεις που λογικά θα έχει με την ΑΕΚ για την επέκταση του συμβολαίου του, αφού το +1 που διαθέτει ο Δικέφαλος δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί, με την Ενωση να θέλει να διαπραγματευτεί εξ αρχής με τον Τσιγκρίνσκι για νέο συμβόλαιο, αλλά με χαμηλότερες αποδοχές από τις υφιστάμενες (και από τις προβλεπόμενες σε περίπτωση που έκανε χρήση της option για μονοετή επέκταση). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό "χουνέρι" Μελισσανίδη σε Κούγια - Θα... τρελαθεί ο Αλέξης - Τζάμπα ο παικταράς στην ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags