Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Βόμβες από Θεσσαλονίκη: "Άλλαξαν τον νόμο για να μην υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός όχι ο ΠΑΟΚ"!
| 2020-02-11 18:50:00

Βόμβες από Θεσσαλονίκη: "Άλλαξαν τον νόμο για να μην υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός όχι ο ΠΑΟΚ"!

Sportdog Team
Βόμβες από Θεσσαλονίκη: "Άλλαξαν τον νόμο για να μην υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός όχι ο ΠΑΟΚ"!

"Για γέλια το σκεπτικό! Ο Σαββίδης θα είναι μέλος του Ολυμπιακού;"

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δημοσίευσε το σκεπτικό της εισήγησης της για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την καταγγελία περί πολυιδιοκτησίας και στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν τρομερές αντιδράσεις.

Ο δικηγόρος και παλιός αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Αποστολίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 χαρακτήρισε το σκεπτικό έκθεση ιδεών που μπορεί να προκαλέσει γέλια, ενώ τόνισε ότι η υπόθεση θα είχε την ίδια εξέλιξη ακόμη και εάν εκπρόσωπος του Δικεφάλου ήταν ο δικηγόρος του Ντόναλτ Τραμπ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόρισμα της ΕΕΑ: «Γελάω. Είναι έκθεση ιδεών. Ευτυχώς δεν θα είναι ο κ. Αρκούδης που θα δικάσει. Δεν είναι καν ερμηνεία του νόμου. Δυνητικά μπορεί ο κ. Σαββίδης να αγοράσει το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού; Τότε τι θα είναι μέλος του Ολυμπιακού; Θα μιλάμε για πολυιδιοκτησία;. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ είναι σοβαρή. Τέτοια σενάρια κάνουν μήνες να τα γράψουν οι σεναριογράφοι. Ο δικηγόρος του Ντόναλτ Τραμπ να ήταν, αυτή η Επιτροπή την ίδια απόφαση θα έβγαζε. Ήταν κατά παραγγελία.

Στήθηκε μια συμμορία λάσπης για να σπιλωθεί ο ΠΑΟΚ. Συνεδρίασε μια Επιτροπή και έβγαλε μια απόφαση να υποβιβασθεί ο ΠΑΟΚ. Έπειτα ήρθε ο Πρωθυπουργός για να αλλάξει το νόμο. Ο νόμος άλλαξε για να μην υποβιβασθεί ο Ολυμπιακός και όχι για να σωθεί ο ΠΑΟΚ».

Την απόφαση του Αθλητικού Εισαγγελέα: «Εάν υπάρχει ένας σοβαρός Αθλητικός Εισαγγελέας θα την πετάξει στον αέρα και θα πει ότι δεν αποδεικνύεται τίποτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags