11/02/20 - 18:50

Βόμβες από Θεσσαλονίκη: "Άλλαξαν τον νόμο για να μην υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός όχι ο ΠΑΟΚ"!

"Για γέλια το σκεπτικό! Ο Σαββίδης θα είναι μέλος του Ολυμπιακού;"

Sportdog Team
Βόμβες από Θεσσαλονίκη: "Άλλαξαν τον νόμο για να μην υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός όχι ο ΠΑΟΚ"!
10.188views 0shares

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δημοσίευσε το σκεπτικό της εισήγησης της για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την καταγγελία περί πολυιδιοκτησίας και στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν τρομερές αντιδράσεις.

Ο δικηγόρος και παλιός αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Αποστολίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 χαρακτήρισε το σκεπτικό έκθεση ιδεών που μπορεί να προκαλέσει γέλια, ενώ τόνισε ότι η υπόθεση θα είχε την ίδια εξέλιξη ακόμη και εάν εκπρόσωπος του Δικεφάλου ήταν ο δικηγόρος του Ντόναλτ Τραμπ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόρισμα της ΕΕΑ: «Γελάω. Είναι έκθεση ιδεών. Ευτυχώς δεν θα είναι ο κ. Αρκούδης που θα δικάσει. Δεν είναι καν ερμηνεία του νόμου. Δυνητικά μπορεί ο κ. Σαββίδης να αγοράσει το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού; Τότε τι θα είναι μέλος του Ολυμπιακού; Θα μιλάμε για πολυιδιοκτησία;. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ είναι σοβαρή. Τέτοια σενάρια κάνουν μήνες να τα γράψουν οι σεναριογράφοι. Ο δικηγόρος του Ντόναλτ Τραμπ να ήταν, αυτή η Επιτροπή την ίδια απόφαση θα έβγαζε. Ήταν κατά παραγγελία.

Στήθηκε μια συμμορία λάσπης για να σπιλωθεί ο ΠΑΟΚ. Συνεδρίασε μια Επιτροπή και έβγαλε μια απόφαση να υποβιβασθεί ο ΠΑΟΚ. Έπειτα ήρθε ο Πρωθυπουργός για να αλλάξει το νόμο. Ο νόμος άλλαξε για να μην υποβιβασθεί ο Ολυμπιακός και όχι για να σωθεί ο ΠΑΟΚ».

Την απόφαση του Αθλητικού Εισαγγελέα: «Εάν υπάρχει ένας σοβαρός Αθλητικός Εισαγγελέας θα την πετάξει στον αέρα και θα πει ότι δεν αποδεικνύεται τίποτα».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ