Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σχεδόν έκλεισε: Αυτός θα είναι ο αντι-Σουντανί - Απόφαση του Μαρτίνς
| 2020-02-12 10:18:00

Σχεδόν έκλεισε: Αυτός θα είναι ο αντι-Σουντανί - Απόφαση Μαρτίνς - Έκπληξη πρώτου μεγέθους!

του Παναγιώτη Νικολάου
Σχεδόν έκλεισε: Αυτός θα είναι ο αντι-Σουντανί - Απόφαση Μαρτίνς - Έκπληξη πρώτου μεγέθους!

Συμφωνούν στον Ολυμπιακό. Τι θα γίνει τις επόμενες ώρες;

Ολυμπιακός: Στο παρά δύο πλέον του κλεισίματος και της μεταγραφικής περιόδου των ελεύθερων. Δεν προβλέπονταν από κανέναν και πουθενά πως θα είχαμε... αντίστροφη μέτρηση σε αυτήν, αλλά όπως φαίνεται, ισχύει.

Και προφανώς η αναφορά έχει να κάνει με τη συζήτηση που έχει ξεκινήσει από το βράδυ της Κυριακής και τον τραυματισμό του Σουντανί και θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει την πιθανότητα να αξιοποιήσει την εν λόγω αγορά ενισχύοντας το ρόστερ του και βρίσκοντας μια έξτρα λύση για να καλύψει την απώλεια του Αλγερινού.

Εξ αρχής τονίσαμε στο sportdog και ήταν και κοινός τόπος στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων πως οι πιθανότητες να γίνει μια τέτοια κίνηση ήταν ελάχιστες. Και λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στην εν λόγω κατηγορία και -κακά τα ψέματα- περισσότερα ερωτηματικά δημιουργούν παρά προσφέρουν λύσεις, αλλά και λόγω της... εγγενούς αντίληψης του Ολυμπιακού για τη συγκεκριμένη αγορά.

Ο Ολυμπιακός σπανιότατα, διαχρονικά, αξιοποιεί το "παράθυρο" των ελεύθερων. Όχι μόνο το χειμερινό, αλλά και το καλοκαιρινό. Είναι πολύ επιφυλακτικοί στο λιμάνι και κανείς προφανώς δεν μπορεί να τους αδικήσει, αφού πρακτικά μιλάμε για ποδοσφαιριστές που δεν βρήκαν ομάδες κατά τη διάρκεια μιας μεταγραφικής περιόδου.

Αυτό δεν συνιστά χαρακτηριστικό που να είναι και... παράσημο ή διαβατήριο για μια οποιαδήποτε άλλη ομάδα που αναγκάζεται βάσει συνθηκών να εξετάσει τέτοιους ποδοσφαιριστές μετά το πέρας των "κανονικών" μεταγραφικών περιόδων.

Έτσι κι αλλιώς, συγκεκριμένα πλέον, ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως είχαμε καταγράψει από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το εν λόγω ζήτημα, ήταν αντίθετος με οποιαδήποτε σκέψη για ενίσχυση. Θεωρεί πως υπάρχουν επαρκείς λύσεις για τα άκρα της επίθεσης -μην ξεχνάμε πως ο Βαλμπουενά όταν αποκτήθηκε το καλοκαίρι ως εξτρέμ αποκτήθηκε, έχει επιστρέψει ο Λάζαρος, ο Λοβέρα είναι σημαντική επένδυση του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος θέλει να τον "βγάλει", υπάρχει πάντα ο Ραντζέλοβιτς, αποκτήθηκε ο Εμρε Μορ και φυσικά και ο Μασούρας ο οποίος είναι ο συνεπέστερος, φέτος, εξτρέμ των "ερυθρόλευκων".

Για την κορυφή της επίθεσης, που σε ρόλο και θέση αξιοποιούνταν ο Σουντανί, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάτι το ανάλογο στο ρόστερ, ωστόσο εδώ ο Μαρτίνς θεωρεί πως ρόλο παραπλήσιο (και ανάλογο φυσικά της περυσινής καταπληκτικής του σεζόν) μπορεί να παίξει ο Φορτούνης, αλλά και ο Λοβέρα (για τον οποίο ο Πορτογάλος θεωρεί πως εκεί είναι η φυσική του θέση στο γήπεδο).

Κοινώς, δύσκολα για προσθήκη στο επόμενο διήμερο. Για την ακρίβεια, αν γίνει -παρότι υφίστανται όντως και προσπάθειες και ψάξιμο- θα είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tρελά ρίσκα Μαρτίνς! Αυτούς βάζει στην 11άδα με Λαμία - Βασικοί στον πάγκο και την... εξέδρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags