Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λαμία: "Καρφάκι" Μάντζιου για την αποβολή του Ρόμανιτς - Αποθέωσε τον Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-12 20:50:00

"Καρφάκι" Μάντζιου για την αποβολή του Ρόμανιτς - Αποθέωσε τον Ολυμπιακό

Sportdog Team
"Καρφάκι" Μάντζιου για την αποβολή του Ρόμανιτς - Αποθέωσε τον Ολυμπιακό

Τρομερή ατάκα για Βαλμπουενά.

Ολυμπιακός - Λαμία: Ο Άκης Μάντζιος εμφανίστηκε απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια της Λαμίας, παρά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε τους Πειραιώτες ως την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και επεσήμανε πως ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν εξαιρετικός στο σημερινό παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός ρωτέθηκε για την αποβολή του Ρόμανιτς στο 61' και τόνισε πως ήταν αυστηρή, όμως διευκρίνισε πως θέλει να ξαναδεί τη φάση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: Πρώτα απ' όλα να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση. Εμείς σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα και με το 0-0 και σήμερα που βρήκαμε το γκολ. Θέλαμε ένα γκολ εκτός έδρας για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός μας πίεσε και ο Βαλμπουενά ήταν εξαιρετικός. Μετά είχαμε την αποβολή. Νομίζω ότι ήταν αυστηρή αλλά θέλω να την δω. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά. Η εικόνα μας στο πρωτάθλημα είναι πορεία πρωταθλητισμού.

Για το εάν είναι κερδισμένη η Λαμία: Νομίζω κερδισμένοι είμαστε. Δεν παίξαμε αντιποδόσφαιρο ή βρώμικα. Σίγουρα είχαμε έναν ανώτερο αντίπαλο. Βγαίνουμε κερδισμένοι και ας μην πήραμε την πρόκριση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags