Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αποκάλυψη" Γκιλιέρμε - Αυτός τα... σπάει στ’ αποδυτήρια - "Φτιαγμένος" ο Μαρινάκης - Τον διώχνει;
| 2020-02-12 22:15:00

"Αποκάλυψη" Γκιλιέρμε - Αυτός τα... σπάει στ’ αποδυτήρια - "Φτιαγμένος" ο Μαρινάκης - Τον διώχνει;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Αποκάλυψη" Γκιλιέρμε - Αυτός τα... σπάει στ’ αποδυτήρια - "Φτιαγμένος" ο Μαρινάκης - Τον διώχνει;

Φοβερό... επίτευγμα. Τρελαμένοι οι οπαδοί. Μόνο με πρωτάθλημα!

Ολυμπιακός: "Η νέα γενιά των Πορτογάλων τεχνικών είναι πολύ καλή. Αναμφίβολα ο Μαρτίνς είναι τοπ σε αυτήν τη λίστα. Δουλεύω μαζί του εδώ και 1,5 χρόνο και έχω μόνο καλά λόγια. Είναι πολύ έξυπνος και καλός προπονητής. Καταλαβαίνει καλά τους παίκτες του και ξέρει το πώς να διαχειρίζεται μία μεγάλη ομάδα και ένα ρόστερ σχεδόν 30 παικτών σε μία δύσκολη και επίπονη χρονιά. Όλοι είναι ευχαριστημένοι μαζί του".

Τάδε έφη Γκιλιέρμε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πορτογαλική εφημερίδα A’ Bola. Ακόμη μια αναγνώριση της δουλειάς, της κατάρτισης και της συνολικής παρουσίας του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού, που έχει συμπέσει άλλωστε και με τη θητεία του Βραζιλιάνου μέσου στο δυναμικό των Ερυθρόλευκων.

Δεδομένο πως τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού είναι από τα πλέον δύσκολα, διαχρονικά, στην Ελλάδα. Κυρίως ως προς τη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού. Κι όμως, όπως αποτυπώνει στις δηλώσεις του ο Γκιλιέρμε, αλλά και αποδεικνύεται ενόσω ο Μαρτίνς είναι προπονητής των Ερυθρόλευκων, δεν έχει προκύψει το παραμικρό εσωτερικό ζήτημα, καμία γκρίνια, καμία αμφισβήτηση του Μαρτίνς από τους πιο αυστηρούς κριτές κάθε προπονητή, τους ίδιους του τους παίκτες.

Και αυτό ίσως είναι το σημαντικότερο επίτευγμα του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος παρότι δεν κέρδισε τίποτα πέρυσι, "κέρδισε" και τον κόσμο των Ερυθρόλευκων και έτσι και την παραμονή του στον πάγκο και φέτος. Το συμβόλαιο του, ως γνωστόν, ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνεται τίποτα το ουσιαστικό από την πλευρά του Ολυμπιακού για συζήτηση περί ανανέωσης του και δύσκολα πλέον θα γίνει προτού ολοκληρωθεί η χρονιά.

Και φέτος, ανεξαρτήτως της γνώμης των αποδυτηρίων, αλλά και της εξέδρας, το αν τελικά γίνουν συζητήσεις με τον Πορτογάλο τεχνικό, εξαρτάται από τους τίτλους… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα... ρίξει το Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης - Υπογράφει με τον παικταρά - "Τελειωμένη" συμφωνία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags