13/02/20 - 16:42

Επιστολή Αστυνομίας στην ΕΠΟ για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Τι αναφέρει για Μαρινάκη-Σαββίδη

Άρχισαν τα... όργανα ενόψει του σπουδαίου ματς.

Sportdog Team
Επιστολή Αστυνομίας στην ΕΠΟ για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός - Τι αναφέρει για Μαρινάκη-Σαββίδη
3.610views 0shares

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα θα διεξαχθεί την Κυριακή 23/2 και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει ήδη ξεκινήσει τις ενέργειες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Με επιστολή που έστειλε στην ΕΠΟ, την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη Σούπερ Λίγκα ρωτάει αν μάθει αν υπάρχει διοικητικό ή πειθαρχικό μέτρο για τους Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο Σαββίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Κώστα Καραπαπά και Σάββα Θεοδωρίδη και αν ναι, το αν επηρεάζει την είσοδο τους στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή:

Εν όψει της επικείμενης αθλητικής αναμέτρησης μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ολυμπιακός ο οποίος έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 19.30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Με αφορμή και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έλαβαν χώρα κατά την προγενέστερη αθλητική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ΠΑΕ η οποία έλαβε χώρα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2018/2019 και τα οποία κατέληξαν στην χρησιμοποίηση ένδικων μέσων από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός εις βάρος των αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες διατάχθηκαν για εκτέλεση υπηρεσίας στην ως άνω εκδήλωση, με αποτέλεσμα την ποινική και πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης.

Παρακαλούμε θερμά όπως μας γνωρίσετε το συντομότερο δυνατόν εάν υφίσταται από οποιοδήποτε Διοικητικό ή Πειθαρχικό μέτρο εις βάρος των κ. ΣΑΒΒΙΔΗ Ιωάννη (Ιβάν) του Ιγνατίου, ΣΑΒΒΙΔΗ Γεώργιου του Ιωάννη (Ιβάν), ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ευάγγελου του Μιλτιάδη, ΚΑΡΑΠΑΠΑ Κωνσταντίνου του Δημητρίου, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Σάββα του Θεοδώρου, που να απαγορεύει την ενασχόλησή τους με το ποδόσφαιρο και σε θετική περίπτωση, ποιες οι συνέπειες της απαγόρευσης όσον αφορά την είσοδό τους ή μη σε αθλητικές εγκαταστάσεις».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ