Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Λάρσον για ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση - Θα τρελαθούν στον Δικέφαλο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-13 22:08:00

Τρομερή ατάκα Λάρσον για ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση - Θα τρελαθούν στον Δικέφαλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Λάρσον για ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση - Θα τρελαθούν στον Δικέφαλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι δήλωσε ο Σουηδός.

Ο Ντάνιελ Λάρσον μίλησε μετά τη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου, η οποία έδωσε στον Άρη την πρόκριση, και αναφέρθηκε στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Σουηδός μεταξύ άλλων δήλωσε πως ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα ήταν καλό για την επόμενη φάση, προκειμένου να υπάρχουν ακόμα περισσότερα ντέρμπι Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την πρόκριση του Άρη στην επόμενη φάση του Κυπέλλου: «Για αυτό ήρθαμε σήμερα εδώ, για να πάρουμε την πρόκριση και είμαστε πολλοί χαρούμενοι που το καταφέραμε».

Για την επιστροφή του Ιντέγε: «Είναι ωραίο να τον έχω δίπλα μου, ξέρει να τραβάει μπροστά του αμυντικούς και μου δίνει χώρο να σκοράρω».

Για την πάσα του Γκάμα στο γκολ που πέτυχε: «Φρόντισα να αξιοποιήσω την εξαιρετική πάσα του Γκάμα, κάνοντας ένα καλό τελείωμα και να δώσω τη νίκη και την χαρά στην ομάδα μου». 

Για τον αν θεωρούσαν τον εαυτό τους φαβορί για την πρόκριση: «Δεν είχαμε πολύ χρόνο να το σκεφτούμε γιατί είχαμε και παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ήρθαμε στην Αθήνα με μοναδικό στόχο την πρόκριση».

Αν διαλέγει κάποιον αντίπαλο για την επόμενη φάση: «Δεν διαλέγω τον ΠΑΟΚ αλλά θα ήταν καλό να είχαμε δύο ντέρμπι Θεσσαλονίκης παραπάνω. Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό είναι το μοναδικό πράγμα στο μυαλό μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags