Facebook Pixel Ατάκες για Βάις στο Sportdog: "Μαρινάκη, μην τον πάρεις! Είχε χιαστούς - Δύο συμμετοχές φέτος"
| 2020-02-13 23:05:00

Ατάκες... τρόμου για Βάις: "Μαρινάκη, μην τον πάρεις! Είχε χιαστούς - Δύο συμμετοχές φέτος"

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ατάκες... τρόμου για Βάις: "Μαρινάκη, μην τον πάρεις! Είχε χιαστούς - Δύο συμμετοχές φέτος"

"Καμία σχέση με Ελ Αραμπί". Αποκαλύψεις "Άραβα" στο sportdog!

Στο μεταγραφικό προσκήνιο του Ολυμπιακού επανέφερε ο σοβαρός τραυματισμός του Χιλάλ Σουντανί το όνομα του Βλάντιμιρ Βάις, ο οποίος σύμφωνα με πηγές επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στο λιμάνι.

Η απόφαση της επιστροφής του Σλοβάκου εξτρέμ θα κριθεί, όπως σας ενημέρωσε το sportdog, μέσα στις επόμενες ώρες από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος θα πρέπει να ζυγίσει πολύ το γεγονός ότι ο 30 χρονος προέρχεται από μεγάλο διάστημα αγωνιστικής αποχής και έχει ταλαιπωρηθεί και από αρκετούς τραυματισμούς. Είναι σημαντικό ότι ο χρόνος πιέζει την ομάδα του Πειραιά και τα περιθώρια για την απόκτηση ελεύθερου ποδοσφαιριστή στενεύουν.

Ο Βάις είχε έρθει πρώτη φορά στον Πειραιά τη σεζόν 2013-14, μια χρονιά που μέτρησε 20 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, 5 γκολ και 6 ασίστ. Την επόμενη χρονιά (2014-15) πωλήθηκε στην Αλ Ντουχαΐλ του Κατάρ. Εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2016 όταν και άλλαξε στρατόπεδο, παίζοντας στο ίδιο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Αλ Γκαράφα, από την οποία έμεινε ελεύθερος τον Γενάρη.

"Έπαιζε στον... Ολυμπιακό του Κατάρ (σ.σ. Αλ Ντουχαΐλ) και τον πήρε για ητέτη η Αλ Γκαράφα αλλά δεν έπιασε", είναι το πρώτο σχόλιο του Δημήτρη Σιώρη, ειδικού για τα πρωταθλήματα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο foxbet.gr. "Άλλα περιμέναμε από τον Βάις στο Κατάρ", προσθέτει.

Ο Βάις είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στην Αλ Γκαράφα. Τον Δεκέμβριο του 2017 υπέστη ρήξη χιαστών και έκτοτε δεν επέστρεψε ο ίδιος. Όταν γύρισε την περσινή σεζόν έπαιξε σε 19 ματς, σκόραρε 8 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ. Αυτά τα νούμερα όμως δεν θαμπώνουν τον γνώστη του καταριανού πρωταθλήματος."Οι άμυνες είναι ανοιχτές. Με μία μπαλιά μπορεί να βγει εύκολα ο επιθετικός και να πετύχει γκολ. Συν τοις άλλοις πέρσι η Αλ Γκαράφα βγήκε όγδοη και απογοήτευσε. Μιλάμε για μία ομάδα, η οποία είναι 4η δύναμη στο Κατάρ", αναφέρει.

Τη φετινή σεζόν ο Βάις μέτρησε μόλις δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα με την Αλ Γκαράφα. Όπως εύκολα μπορείτε να συμπεράνετε, η πορεία του είναι πτωτική. "Γι' αυτό στην Αλ Γκαράφα πήραν τον Ιβοριανό πρώην επιθετικό της Άστον Βίλα, Ζονατάν Κοτζιά", υποστηρίζει ο Δημήτρη Σιώρης και καταλήγει: "Δεν νομίζω να μπορέσει να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Μην κοιτάτε τον Ελ Αραμπί που ήρθε από Κατάρ. Ο Μαροκινός είχε παίξει Γαλλία, Ισπανία. Είχε παραστάσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα... ρίξει το Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης - Υπογράφει με τον παικταρά - "Τελειωμένη" συμφωνία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags