Facebook Pixel Sportdog.gr | Έπαιξε μπάλα και νίκησε και τον Παναθηναϊκό η Καβάλα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-02-14 09:07:00

Έπαιξε μπάλα και νίκησε και τον Παναθηναϊκό η Καβάλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έπαιξε μπάλα και νίκησε και τον Παναθηναϊκό η Καβάλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο Σμόλαρεκ έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε τι έγινε Σαν Σήμερα στις 14 Φεβρουαρίου στη σχετική στήλη της επίσημης ιστοσελίδας της Super League.

1960

Το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει τον Απόλλωνα να υποδέχεται τη Δόξα Δράμας και να απέχει δύο βαθμούς από την κορυφή.

Η ομάδα του Τσίνα Σιμονόφσκι καταφέρνει να νικήσει με ανατροπή τον δύσκολο αντίπαλο 3-2 (15’ κεφαλιά, 87’ κεφαλιά Χολέβας, 75’ κεφαλιά Γ. Καμάρας – 53’ σουτ Ν. Λουκανίδης, 72’ κεφαλιά Γρηγοριάδης) και να βρεθεί δεύτερος, δύο βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ.

1971

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τα προημιτελικά του Πρωταθλητριών με την Έβερτον και έχοντας δύο ήττες στο πρωτάθλημα παίζει στο Αιγάλεω με την ομάδα- έκπληξη της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι κάνουν μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση και επικρατούν με 2-0 (12’ σουτ Κυριακίδης, 56’ σουτ Χρυσοστόμου), νικώντας για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό στην ιστορία της Α’ Εθνικής.

2010

Ο Παναθηναϊκός είναι έξι βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό και αήττητος σε 19 παιχνίδια στην έδρα του. Υποδέχεται την Καβάλα, που κάνει εντυπωσιακή πορεία, καθώς δεν έχει χάσει ένα γύρο από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Η ομάδα του Άαντ ντε Μος κάνει νέα ζημιά και η Καβάλα νικά για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό στην έδρα του, με 2-0 (68’ σουτ, 85’ σουτ Σμολάρεκ). Οι «πράσινοι» παίρνουν τον τίτλο, η Καβάλα για λίγο δεν μπαίνει στα πλέι οφ.

2016

Παναιτωλικός και Λεβαδειακός δεν ανησυχούν βαθμολογικά και το παιχνίδι τους στο Αγρίνιο κρίνεται με 2-0 (61’ σουτ, 90’ σουτ Μουνιός) υπέρ του γηπεδούχου.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γιάννης Ματζουράκης γίνεται ο ένατος προπονητής στην ιστορία, που φτάνει τους 400 αγώνες σε πάγκους ομάδων Α’ Εθνικής/Super League. Ο Ματζουράκης ξεκίνησε το 1983 από τον πάγκο του Αιγάλεω.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags