Facebook Pixel Ατρόμητος: "Βόμβες" από Σπανό - Τα... διαλύει όλα - Τραγικός Παντελίδης
| 2020-02-14 10:17:00

"Βόμβες" από Σπανό - Τα... διαλύει όλα στον Ατρόμητο - Τραγικός Παντελίδης - "Κόλαση" στο Περιστέρι

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Βόμβες" από Σπανό - Τα... διαλύει όλα στον Ατρόμητο - Τραγικός Παντελίδης - "Κόλαση" στο Περιστέρι

Σαρωτικές αλλαγές. Παίρνει "κεφάλια". Πού είσαι Αναστασίου...

Ενός κακού, μύρια έπονται. Τα κακά για τον Ατρόμητο πάντως, δεν ήρθαν χθες, με τον αποκλεισμό από τους "4" του Κυπέλλου από τον Άρη. Ούτε καν με την ένταση που ακολούθησε το φινάλε του παιχνιδιού, με τους οπαδούς των Περιστεριωτών να τα βάζουν με τους ποδοσφαιριστές και τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιώργο Σπανό, σε ανάλογο ύφος, να τα "ψέλνει" στ’ αποδυτήρια σε όλους.

Το κακό ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι. Κακό στήσιμο, κακές επιλογές, κακή δουλειά. Συνεχίστηκε στις μέρες του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος και πλήρωσε το μάρμαρο, αφού απομακρύνθηκε στα τέλη Νοεμβρίου, με την πρόσληψη του Σάββα Παντελίδη να αναπτερώνει το ηθικό και την ψυχολογία. Πλέον όμως, χωρίς αντίκρισμα.

Ο Ατρόμητος προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, έχει μόλις δύο ισοπαλίες στα οκτώ τελευταία του σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς -το χειρότερο πιθανώς απ’ όλα- να έχει σκοράρει σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια! Τελευταίο του γκολ, αυτό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης του με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, έχοντας συμπληρώσει έκτοτε 720 λεπτά (12 ώρες δηλαδή) χωρίς να "ματώσει" δίχτυα.

Αποτέλεσμα; Εκτός Κυπέλλου από χθες και τη Δευτέρα, να παίζει ρέστα για να μπει στην εξάδα στο Ηράκλειο. Κυνήγι εξάδας στο οποίο και παραμένει όχι προφανώς λόγω των επιδόσεών του, αλλά λόγω της ανάλογα μέτριας εικόνας και των υπόλοιπων διεκδικητών. Και κακά τα ψέματα, κανείς δεν περιμένει αλλαγή ακόμη και αν οι Περιστεριώτες "κλέψουν" τελικά στο φινάλε της σεζόν την 6η θέση. 

Δεδομένες οι αλλαγές που έπονται, στο κάδρο όμως έχει μπει και ο ίδιος ο Παντελίδης, ο οποίος, σε 11 ματς στον πάγκο έχει 13 βαθμούς. Ο Αναστασίου, με ένα λιγότερο, είχε κερδίσει 11 βαθμούς. Και απολύθηκε κακήν κακώς…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags