Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες Καρέρα για Αραούχο πριν τον Άρη: «Είναι απρόβλεπτος! Γκολ σαν τον Παναθηναϊκό»
| 2020-02-14 11:55:00

Ατακάρες Καρέρα για Αραούχο πριν τον Άρη: «Είναι απρόβλεπτος! Γκολ σαν τον Παναθηναϊκό»

Sportdog Team
Ατακάρες Καρέρα για Αραούχο πριν τον Άρη: «Είναι απρόβλεπτος! Γκολ σαν τον Παναθηναϊκό»

Αποθέωσε τον Αργεντινό ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ.

Το εγκώμιο του Σέρχιο Αραούχο έπλεξε ο Μάσιμο Καρέρα ενόψει του αγώνα με τον Αρη.

Ο προπονητής της ΑΕΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στη NOVA τόνισε: «Είναι δύσκολος αντίπαλος στην έδρα του ο Άρης. Ο κόσμος τον βοηθάει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Θα πρέπει να παλέψουμε από το 1ο έως το 90ο λεπτό για τη νίκη. Σίγουρα θα είναι ένα ματς με υψηλή ένταση, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Είναι πιθανό τα πάντα να κριθούν στις λεπτομέρειες».

Επίσης, ο Ιταλός τεχνικός, μίλησε:

- Για τους πρώτους δύο μήνες του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ:

«Δουλεύω καθημερινά για να παίξει σωστά η ομάδα. Βάζω ενθουσιασμό, συναίσθημα και γνώσεις για να δώσω το καλύτερο δυνατό στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο να πάρεις μια ομάδα στη μέση της χρονιάς και να έχεις τόσο άμεσα αποτελέσματα. Γνώριζα τα προβλήματα που υπήρχαν, αλλά με πολλή δουλειά αναζητούμε έναν καινούριο δρόμο ώστε να φτάσουμε ψηλά».

- Για τη δυνατότητα συνύπαρξης Λιβάγια, Ολιβέιρα, Αραούχο:

«Όλοι μπορούν να συνυπάρξουν. Εξαρτάται από το πόσο διατεθειμένος είναι ο καθένας να θυσιαστεί για την ομάδα. Να μην σκεφτεί αυτό που θέλει ο ίδιος, για παράδειγμα να μην σκεφτεί το γκολ, αλλά πώς θα βοηθήσει την ομάδα».

- Για τον Αραούχο:

«Ο Αραούχο είναι απρόβλεπτος παίκτης κι αυτό σημαίνει ότι το μαρκάρισμά του είναι πολύ δύσκολο. Μπορεί να πετύχει άνα πάσα στιγμή γκολ σαν κι αυτό της προηγούμενης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό».

- Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής:

«Ήταν μια σημαντική νίκη για τον κόσμο μας. Θα είναι σημαντική και για εμάς, εάν συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Αλλιώς δεν θα σημαίνει τίποτα».

- Για τη μάχη στη Serie A:

«Είναι τρεις ομάδες που θα παλέψουν μέχρι το τέλος, η Γιουβέντους, η Ίντερ και η Λάτσιο. Εγώ υποστηρίζω τη Γιουβέντους, άρα ελπίζω ότι θα είναι πρώτη. Εχουν ενισχυθεί πολύ οι αντίπαλοί της και έχουν πάρει μεγάλες νίκες γι΄αυτό και παραμένουν στη διεκδικήση του τίτλου. Αν δούμε το περυσινό πρωτάθλημα, η Λάτσιο και η Ιντερ ήταν 10 και 12 βαθμούς πίσω».

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags