Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "O Μαρινάκης ήθελε να μπει με το στανιό στην Τούμπα - Εύχομαι φέτος να..."
| 2020-02-14 18:58:00

"O Μαρινάκης ήθελε να μπει με το στανιό στην Τούμπα - Εύχομαι φέτος να..."

Sportdog Team
"O Μαρινάκης ήθελε να μπει με το στανιό στην Τούμπα - Εύχομαι φέτος να..."

Αποκαλύψεις για όσα έγιναν πέρυσι στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης, αναφέρθηκε στις προετοιμασίες της αστυνομίας ενόψει του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, ενώ σχολίασε και όσα έγιναν πέρυσι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο της Τούμπας.

Παράλληλα στάθηκε και στο έγγραφο που απέστειλε η αστυνομία σχετικά με τη δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο των Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου Σαββίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Κώστα Καραπαπά και Σάββα Θεοδωρίδη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε σε ραδιοφωνικές το δηλώσεις:

Για το έγγραφο που εστάλη στους ποδοσφαιρικούς φορείς: «Η γενική αστυνομική διεύθυνση έστειλε έγγραφο μετά τα όσα συνέβησαν πέρσι που ο κ. Μαρινάκης παρά την απαγόρευση εισόδου ήθελε με το στανιό να μπει στο γήπεδο και τελικά υπέβαλε και μηνύσεις εναντίον κάποιων αξιωματικών της αστυνομικής διεύθυνσης. Βλέπουμε δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα. Θα παίξει σημαντικό ρόλο και το τι θα γίνει τη Δευτέρα με την απολογία του ΠΑΟΚ. Αν θα βγει κάποια απόφαση ή όχι».

Για την κατάληξη που είχαν οι μηνύσεις Μαρινάκη: «Δεν το γνωρίζω, ξέρουν οι αστυνομικοί κατά των οποίων υποβλήθηκε η μήνυση. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόζουμε τον νόμο και τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Και η δικαιοσύνη από την πλευρά της είναι υποχρεωμένη να μας προστατεύει όταν εφαρμόζουμε τον νόμο. Και το αντίθετο να συνέβαινε, να έμπαινε ο Μαρινάκης στο γήπεδο, εμείς πάλι θα ήμασταν κατηγορούμενοι. Όλοι πρέπει να είναι ίσοι απέναντι στον νόμο, να μη γίνονται διακρίσεις. Όλοι, όπως κι αν λέγονται, να σέβονται τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ήρεμα στον αγώνα και να κερδίσει όποιος το αξίζει».

ΠΗΓΗ: Metropolis 95.5 FM

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags