Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Χρήστος Δώνης: Γιατί κράζετε τον Χρήστο Δώνη; - Βόμβα στην Εθνική - Ψάχνεται για εξωτερικό - Κοντά σε deal!
| 2020-02-14 21:58:00

Γιατί κράζετε τον Χρήστο Δώνη; - Βόμβα στην Εθνική - Ψάχνεται για εξωτερικό - Κοντά σε deal!

του Νίκου Στεργίου
Γιατί κράζετε τον Χρήστο Δώνη; - Βόμβα στην Εθνική - Ψάχνεται για εξωτερικό - Κοντά σε deal!

Ανθρωποφαγία! Είναι επαγγελματίας. Μίλησε με Ρόκα και...

Παναθηναϊκός - Χρήστος Δώνης: Εχει ακούσει τα μύρια όσα την τελευταία διετία. Λογικό και επόμενο (για τα ελληνικά πρότυπα και μέτρα) από τη στιγμή που συνυπάρχει στην ίδια ομάδα που προπονεί ο πατέρας του. Αγωνιστικά όμως, η κριτική που δέχεται ο Χρήστος Δώνης δεν δικαιολογείται, αφού δεδομένα, τον τελευταίο 1,5 χρόνο που έχει πάρει φανέλα βασικού είναι από τους σταθερότερους (αν όχι ο σταθερότερος) παίκτης των «πρασίνων».

Και μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός ότι έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Τζον φαν’τ Σχιπ, χωρίς να αποκλείεται να αποτελέσει μέρος των επιλογών του για κάποια από τα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής. Στο πλαίσιο αυτής της… ανθρωποφαγίας λοιπόν, περνάει μοιραία και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο Δώνης είναι μεταξύ αυτών που λήγουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι, εξαιτίας όμως της γενικότερης κατάστασης, η δική του υπόθεση δεν είναι ανάλογα προβεβλημένη όσες οι υπόλοιπες (Ινσούα και Γιόχανσον που εκκρεμούν και οι προηγούμενες που διευθετήθηκαν με νέες συμφωνίες).

Η αλήθεια είναι πως ο 26χρονος μέσος δεν έχει κρύψει πως επιζητά και ψάχνεται για το εξωτερικό. Ειδικά από το φθινόπωρο και μετά, οπότε και ουσιαστικά «φιξαρίστηκε» πως οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό δεν θα… προλάβαιναν την αλλαγή της χρονιάς και συνεπώς την ευχέρεια που θα αποκτούσε να συζητήσει με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για συνεργασία από το καλοκαίρι, ψάχτηκε αρκετά.

Και συνεχίζει. Δεν το… προκαλεί ο ίδιος, αφού προτεραιότητα του εξακολουθεί να είναι η παραμονή στον Παναθηναϊκό, αλλά ως επαγγελματίας, οφείλει – και αυτό κάνει – να διερευνά τις εναλλακτικές και να μην κλείνει καμία πόρτα. Οι συζητήσεις του με τον Τσάβι Ρόκα έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο διάστημα, χωρίς την παρουσία μεσαζόντων, απ’ ευθείας με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Η αμοιβαία διάθεση για νέο συμβόλαιο υφίσταται και ειδικά τώρα που η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Γιώργου Δώνη έχει… εξαφανιστεί, η πιθανότητα μιας συμφωνίας μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ, ειδικά εφόσον η προοπτική του εξωτερικού δεν φαίνεται – ως τώρα τουλάχιστον – εφικτή και υλοποιήσιμη. Σαφώς και δεν μιλάμε για τελειωμένη διαπραγμάτευση, αλλά σε κάθε περίπτωση, οι πιθανότητες υπέρ μιας συμφωνίας είναι πολύ μεγαλύτερες σε σχέση με τις άλλες δύο «διαφημισμένες» εκκρεμότητες του ρόστερ του Παναθηναϊκού (Ινσούα και Γιόχανσον). 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει "βόμβα" με Κάναντι - Γυρίζει άμεσα στην Ελλάδα για top ομάδα - Αυτός ο κόουτς... τελειώνει!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags